- HAN BLIR:  Gerardo Martino er sikker på at Lionel Messi kommer til å bli i Barcelona. Foto: Alberto Estevez / EPA / NTB Scanpix
- HAN BLIR: Gerardo Martino er sikker på at Lionel Messi kommer til å bli i Barcelona. Foto: Alberto Estevez / EPA / NTB ScanpixVis mer

Martino måtte svare om Messis framtid i Barcelona

Etter kritikk fra visepresident.

(Dagbladet):  Ryktene om Lionel Messis framtid i Barcelona er blitt heftig debattert de siste ukene.

Barcelonas visepresident Javier Faus sa nylig at han ikke var sikker på om Messi fortjenter en ny og forbedret kontrakt med klubben. Det fikk Messi til å fyre på alle plugger:

- Han vet ingen ting om fotball og styrer Barcelona som en bedrift, noe klubben ikke er. Barcelona er verdens største klubb og bør styres av de beste direktørene i verden, sier Messi.

Framtida I dag svarte klubbens manager Gerardo Martino på den pressede situasjonen. Han er sikker på at Messi kommer til å være i klubben i lang tid.

- Det er ikke sant at Barcelona vil selge Lionel Messi, sier han på en pressekonferanse i dag.

Martino ble også spurt om hvordan Messis feide med styrerommet påvirker hans arbeidsvilkår i klubben.

- Jeg bryr meg bare om hvordan laget spiller. Jeg pleier ikke å bli distrahert av problemer som ikke påvirker fotballen vi skal spille, sier Martino til den spanske storavisa Marca.

Luke Lionel Messi er ute med skade til januar. Men Barcelona er med i toppen i La Liga, og ligger ett poeng bak serieleder Atletico med en kamp mindre spilt. Alt er duket for en real thriller, med Real Madrid luskende fem poeng bak blå- og rødtrøyene.

I morgen venter en bortekamp mot Getafe.

 TRENINGSLEIR:  Lionel Messi har vært i Argentina for å komme tilbake i form. Foto: Shu Kitavama / AP / NTB Scanpix
TRENINGSLEIR: Lionel Messi har vært i Argentina for å komme tilbake i form. Foto: Shu Kitavama / AP / NTB Scanpix Vis mer