Martins elegante comeback

Martin Andresen (24) er tilbake i Tippeligaen etter et mislykket proffopphold i Wimbledon. I seriestarten har han vært Stabæks beste spiller. - Jeg føler at motgangen har gjort meg bedre, sier Martin Andresen til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da han reiste til Wimbledon i oktober 1999, ble han lansert som klubbens svar på David Beckham og alle damenes nye kjæledegge. Prislappen på overgangen var 22,8 millioner kroner.

Virkeligheten ble en helt annen for den unge balleleganten.

- Privat hadde jeg det fint i Wimbledon. Problemet var at jeg aldri fikk tillit som spiller. Jeg spilte fire-fem kamper fra start, og sleit innbytterbenken resten av tida, sier Martin Andresen.

- Illojal

Daglig opplevde han at Egil Drillo Olsen ble dolket i ryggen av assistenttrener Mick Harford.

- Harford var illojal i forhold til Egil. Han forsto ikke den nye spillestilen, og baksnakket og slang dritt både om Egil og Lars Tjærnås. Harford ville bli manager sjøl, og sa til oss spillerne at det ville vært bedre med ham som hovedtrener. Han dolket Egil i ryggen, sier Martin Andresen.

Samtidig mener han at Drillo burde vært mer tilstedeværende og synlig for spillerne.

- Egil var ikke på treningene. Det burde han vært, for å få spillestilen sin gjennomført. Lars Tjærnås tapte den daglige kampen mot Harford på treningsfeltet. Egil var for naiv. Han trodde for godt om folkene rundt seg, sier Martin Andresen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer