Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Martins skal ta opp arven etter Shearer

Den nye nummer 9 kan debutere mot Villa i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Følg Premier League direkte fra kl. 15.

Nigerianske Obafemi Martins får den legendariske 9\'er-trøya i Newcastle, og kan debutere allerede i dag mot Aston Villa i Birmingham.

Newcastle-helten Alan Shearer har i mange sesonger båret trøya som 21-åringen nå tar over.

Newcastle har nå mottatt alle nødvendige papirer for Martins 120 millioners-overgang fra italienske Inter, og Martins ventes å komme på banen mot Martin O\'Neills menn i dag, melder Newcastles nettsted.

- Jeg er klar til å spille, nå er det opp til managerne, sier en overlykkelig Martins.

- Dette er drømmen min som går i oppfyllelse. Supporterne her er fantastiske, og jeg lover dem at jeg skal gjøre mitt aller beste.

Newcastle står med tre poeng etter åpningskampen mot Wigan, mens Aston villa står med fire poeng etter uavgjort mot Arsenal og seier mot Reading.

•Din kommentar: Kan Martins erstatte Alan Shearer?

NEWCASTLES NYE NUMMER 9: Obafemi Martins uttaler at det er en drøm som går i oppfyllelse når han nå skal ta opp arven etter legenden Alan Shearer på Tyneside. Foto:AP/SCANPIX
NEWCASTLES NYE NUMMER 9: Obafemi Martins uttaler at det er en drøm som går i oppfyllelse når han nå skal ta opp arven etter legenden Alan Shearer på Tyneside. Foto:AP/SCANPIX Vis mer
<B>PRESENTERT:</B> Obafemi Martins ble presentert for St.James\' Park i forkant av Uefa-cupkampen mot Ventspils.