Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Martinsen ble matchvinner da Avalanche vant

Avgjorde i siste periode.

MATCHVINNER: Andreas Martinsen satte inn det siste og avgjørende målet da Colorado Avalanche slo Nashville Predators 3-2 på bortebane lørdag. Foto: AP Photo/Mark Humphrey
MATCHVINNER: Andreas Martinsen satte inn det siste og avgjørende målet da Colorado Avalanche slo Nashville Predators 3-2 på bortebane lørdag. Foto: AP Photo/Mark Humphrey Vis mer

Andreas Martinsen satte inn det siste og avgjørende målet da Colorado Avalanche slo Nashville Predators 3-2 på bortebane lørdag.

Avalanche førte an hele veien og gikk opp i 1-0-ledelse ved François Beauchemin drøyt åtte minutter ut i første periode. Seks minutter senere la Nick Holden på til 2-0, før Miikka Salomaki reduserte for hjemmelaget rett før den første hvilen.

Andre periode ble målløs, men tredje periode var bare så vidt i gang før Craig Smith utlignet og kampen igjen var helt åpen. Halvveis ut i perioden satte Martinsen inn det som skulle bli det siste og avgjørende målet i kampen, som altså endte 3-2 i favør gjestene fra Colorado.

Martinsen fikk 10.54 minutter på isen i lørdagens kamp.

Zucca-scoring Med drøyt ett minutt igjen på klokken, sørget Mats Zuccarello for at kampen mellom Rangers og Calgary Flames gikk til overtid, men det var canadierne som trakk det lengste strået i kampen, som endte 5-4.

J.T. Miller sørget for kampens første mål, som ga Rangers ledelsen i første periode, men noen større ledelse skulle laget fra New York ikke få.

Calgary utlignet ved Johnny Gaudreau og gikk opp til 2-1 ved Mason Raymond mot slutten av andre periode. De to scoringene kom med bare 17 sekunders mellomrom. I tredje periode gikk Flames opp til 3-1, igjen ved Gaudreau, og 4-1 ved Joe Colborne.

Deretter var det Rangers som sørget for målene, og både Tanner Glass og Dan Boyle reduserte før Zuccarello utlignet i overtallsspill helt på slutten av tredje periode.

Dermed ble det overtidsspill i drøyt to minutter før TJ Brodie avgjorde for det canadiske vertskapet og satte sluttresultatet til 5-4.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media