Martinsen gifter seg - usikker på videre karriere

Ishockey-proffen Andreas Martinsen (27) vet ikke hva framtiden bringer annet enn at han skal gifte seg med sin utkårede Camilla Jørgensen i sommer, skriver VG.

USIKKER PÅ FORTSETTELSEN: Andreas Martinsen vurderer framtida i Rockford IceHogs. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
USIKKER PÅ FORTSETTELSEN: Andreas Martinsen vurderer framtida i Rockford IceHogs. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Andreas Martinsen har akkurat avsluttet sesongen med tap i semifinalen i AHL-sluttspillet for Rockford IceHogs, men 27-åringen sier til VG at han er usikker på ishockeykarrieren videre.

- Jeg vet at jeg vil få et nytt kontrakttilbud her (Rockford IceHogs). Men jeg har to døtre nå, og jeg blir mer «låst» nå som jeg blir gift. Vi får se det an litt. Min kommende kone vil nok ikke tilbake til Rockford, selv om jeg godt kunne tenke meg én sesong til her, sier Andreas Martinsen.

Han tenker da på spill for IceHogs i AHL og muligheten for å ta en plass i Chicago Blackhawks i NHL.

Martinsens er etter 1. juli fri til å forhandle med alle andre klubber og Chicago/Rockford har ikke lenger noen forpliktelser overfor nordmannen.

Martinsen fikk med seg ni NHL-kamper for Chicago denne sesongen og scoret ett mål, men spilte for det meste i farmerklubben. Det ble 64 kamper i grunnserien og 13 i sluttspillet, og han gikk dermed glipp av VM i Danmark for Norge.

PS: Bryllupet skjer i Slagelse i Danmark 21. juli.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer