USIKKER FRAMTID: For Andreas Martinsen. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
USIKKER FRAMTID: For Andreas Martinsen. Foto: Hans Arne Vedlog / DagbladetVis mer

Martinsen kan være ferdig i Canadiens

Satt på overgangsliste.

Mandag skriver den canadiske ishockeyklubben på sine nettsider at Andreas Martinsens tid i NHL-klubben Montreal Canadiens kan gå mot slutten.

Nordmannen er plassert på overgangslisten bare få dager før årets sesong tar til.

BAMSEBONANZA: Bamsekamp i ishockey har blitt veldig vanlig, også her i Norge. Bamsene kastes på isen når hjemmelaget scorer, samles inn og leveres til barn på sykehus. Over 19 000 var i hallen og 28 815 bamser ble kasta på isen da juniorlaget Vis mer Vis mer

Det betyr at andre spillere kan hente Martinsen hvis de gir ham samme lønn som han har i Montreal.

27 år gamle Martinsen kom til Canadiens fra Colorado Avalanche i en byttehandel forrige sesong. Også forwarden Byron Froese er satt på overgangslisten.

– Jeg snakket med klubbledelsen i dag tidlig. De sa at de ville sette meg på waivers (overgangslisten), og det hadde ikke noe med campen eller noe, men de har for mange spillere i stallen, rett og slett, sier Andreas Martinsen til Nettavisen.

Manager Marc Bergevin ga nordmannen beskjed at han i øyeblikket er et stykke unna plass på laget.

– De har noen unggutter som hadde fortjent en plass. Han regnet ikke med at jeg kom til å gå igjennom, men at jeg kommer til å bli plukket opp av noen. Så vi får se hva som skjer det neste døgnet, sier Martinsen.

Andreas Martinsen håper det dukker opp et tilbud i løpet av kort tid.

– Jeg har snakket litt med agenten min, og det er lag der ute som trenger forwards. Jeg håper at jeg blir plukket opp av noen, sier hockeyprofilen.

27 år gamle Martinsen kom til Canadiens fra Colorado Avalanche i en byttehandel forrige sesong. Også forwarden Byron Froese er satt på overgangslisten.

Martinsen har vært på isen i tre av Montreals oppkjøringskamper til årets sesong. Han noterte seg der for én målgivende pasning.

(NTB)

INNBLIKK: I denne videoen får du bli med på spillermøte og følge landslagssjef Roy Johansen på benken under landskamp i ishockey. Video: Tommy Maczim Hansen / MAX Vis mer