Martinsen markerte seg i knepent tap

Andreas Martinsens popularitet blant Colorado Avalanche-fansen økte tross søndagens 1-2-tap for Arizona Coyotes i NHL.

SLÅSS: Andreas Martinsen havnet i slåsskamp da Colorado Avalanche tapte 1-2 for Arizona Coyotes i NHL søndag. Foto: David Zalubowski / AP / NTB scanpix
SLÅSS: Andreas Martinsen havnet i slåsskamp da Colorado Avalanche tapte 1-2 for Arizona Coyotes i NHL søndag. Foto: David Zalubowski / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nordmannen ble nemlig midtpunktet i en av kampens mest dramatiske hendelser. Etter å ha sendt Klas Dahlbeck knallhardt i vantet i midten av annen periode, var det duket for slagsmål mot Coyotes-spilleren Steve Downie.

Downie likte dårlig Martinsens takling av lagkameraten og yppet til bråk. Nordmannen var ikke sen om å kaste hansken og delte ut flere slag mot hodet til motspilleren. Også Downie fikk inn et par treffere, men kom desidert dårligst ut av slåsskampen. Han ble nemlig straffet med 17 minutters utvisning, mens Martinsen slapp med fem minutter.

På det tidspunktet ledet Avalanche 1-0 på hjemmeis etter Jarome Iginlas scoring på tampen av første periode. Michael Stone utlignet tidlig i den tredje, og lagene måtte til forlengning.

Der ble danske Mikkel Bødker matchvinner etter fire minutter, og Coyotes stakk av med to poeng fra bortekampen.

Andreas Martinsen spilte totalt 11.48 minutter av søndagens kamp, men var ikke på isen ved noen av scoringene. Nordmannen noterte to skudd på mål.

Neste Avalanche-kamp spilles borte mot San Jose Sharks mandag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer