Martinsen takket for tilliten med lekker scoring

Scoret i Avalanche-seier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Andreas Martinsen var onsdag endelig tilbake i Colorado Avalanche-troppen etter over to uker i kulden. 25-åringen takket for tilliten og scoret 2-0-målet da laget vant 3-0 mot Anaheim Ducks.

Nordmannen har vært vraket til troppen de siste kampene, og var tydelig revansjesugen da han onsdag var tilbake på NHL-isen.

I egen storstue tok Avalanche ledelsen ved Nathan MacKinnon etter nærmere 11 minutter. Resten av perioden forble målløs.

Det så lenge ut til at kampen skulle fortsette uten scoringer i midtperioden, men knapt tre minutter før pause doblet Martinsen ledelsen. Nordmannen mottok pucken i egen sone og dyttet den inn til Matt Duchene. Martinsen fikk tilbake pucken, og alene mot Ducks-målvakt John Gibson var han iskald.

- Andreas Martinsen kommer tilbake i troppen og takker umiddelbart for tilliten, ropte kommentatoren på NHL.com.

Martinsen har ikke vært i aksjon for Avalanche siden 20. februar mot Edmonton Oilers. Han har totalt vært på isen i 45 kamper, inkludert onsdagens seier, og har bokført tre scoringer denne sesongen.

- Jeg fikk en god pasning, samtidig som jeg hadde god fart - på skøytene. Jeg kjørte en finte hvor jeg dro pucken over på backhand, og da ble målet åpent, forklarte Martinsen til klubbens nettside.

- Det var en utrolig deilig følelse å se den pucken gå i mål, sa Martinsen.

Shawn Matthias la på til 3-0 halvminuttet før slutt i annen periode. Det ble også sluttresultatet.

Avalanche kjemper om den siste sluttspillplassen i vest. Med onsdagens seier tok de seg forbi Minnesota Wild, men Martinsens lag har to kamper mer spilt. Colorado-laget står med 35 seirer på sine 69 kamper så langt.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer