- Martyn er ikke til salgs

Leeds' styreformann Peter Ridsdale avviser ryktene om at Nigel Martyn er aktuell som ny Liverpool-keeper. Les siste nytt fra Premier League.

- Det har ikke kommet noe bud, og vi er ikke i interessert i å selge noen av våre førstelagsspillere, sier Ridsdale i en kommentar på klubbens egen hjemmeside.

Engelske tabloidaviser meldte i dag at Liverpool var interessert i å by 64 millioner kroner for Leeds-keeperen.

Nigel Martyn sleit med skadetrøbbel i begynnelsen av sesongen og mistet en periode plassen til keepertalentet Paul Robinson (21). Nå har keeperveteranen vunnet plassen tilbake, og i kveld vokter han målet mot Anderlecht i Champions League.

Wenger truer med å slutte

Arsenal-manager Arsene Wenger truer med å gi seg hvis overgangssummene i fotball forsvinner. Wenger har kontrakt med Arsenal ut 2002.

- Hvis det blir bestemt at spillere kan forlate en klubb med bare tremåneders varsel, vil jeg slutte. Jeg vil gi meg helt med fotball for da vil det ikke lenger være noe poeng i å fortsette, sier Wenger.

FIFA, UEFA og EU er uenige om hvordan overgangssystemene skal fungere i framtida, men det er ventet en endelig avgjørelse før helga.

Beckham i United resten av karrieren?

Manchester United-stjernen David Beckham er villig til å bli i klubben resten av karrieren i følge Beckhams far, Ted Beckham.

- David drar ingen ingen steder. Han elsker Manchester United, sier Beckham senior.

Ted Beckham avslører også at det ikke er noe hold i påstandene om at midtbanespilleren er tilbudt 384 millioner kroner for å skrive under en femårskontrakt.

- Sannheten er at David ikke har snakket med noen på Old Trafford om ny kontrakt. Han har fortsatt to år igjen av sin inneværende avtale med klubben, sier Ted Beckham.

KILDER: BBC, The Sun, Teamtalk.

<B>VERDIFULL KEEPER:</B>Liverpool-manager skal være villig til å betale 64 millioner for Leeds-keeperen.