Mascherano drømmer om Barca

Det hevder argentinerens agent.

SAMMEN FOR KLUBB OG LANDSLAG? Lionel Messi (t.v) og Javier Mascherano har vært på landslagssamling med Argentina denne uka, og kanskje snakket de også om en overgang for midtbanespilleren? Foto: REUTERS/Enrique Marcarian
SAMMEN FOR KLUBB OG LANDSLAG? Lionel Messi (t.v) og Javier Mascherano har vært på landslagssamling med Argentina denne uka, og kanskje snakket de også om en overgang for midtbanespilleren? Foto: REUTERS/Enrique Marcarian Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Mens spillere tier, snakker gjerne agenter.

I dag er det Javier Mascheranos rådgiver og kontraktsmann Walter Tamer som gir Liverpool-supporterne et skremmeskudd.

Argentina- og Liverpools midtbaneanker vil gjerne til Barcelona, hevder i hvert fall agenten.- Sier ja - Hvis en klubb som Barcelona ønsker å hente deg, etter at de har vunnet alt i en fantastisk sesong, så sier selvfølgelig en spiller «ja, jeg vil spille for dem», sier Tamer til TV-programmet RAC-1 - ifølge nyhetsbyrået PA.

24-årige Mascherano skrev under en fireårskontrakt med Liverpool i februar i fjor. Han kostet 200 mill. kroner og blir omtalt som en nøkkelspiller av manager Rafa Benitez. Agenten tror likevel en overgang ordner seg, fordi Liverpool-stjernen blir smigret bare ved å bli omtalt som Barca-aktuell.

- Jeg tror en overgang lar seg gjøre. Hvis Barca vil ha ham, så signerer han for dem. Han får en lett jobb der. Noen ganger ler og spøker vi om det, det eneste han trenger å gjøre der er å løpe, få tak i ballen og levere den til superstjernene foran, sier agenten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer