Mascherano drømmer om Barca

Det hevder argentinerens agent.

SAMMEN FOR KLUBB OG LANDSLAG? Lionel Messi (t.v) og Javier Mascherano har vært på landslagssamling med Argentina denne uka, og kanskje snakket de også om en overgang for midtbanespilleren? Foto: REUTERS/Enrique Marcarian
SAMMEN FOR KLUBB OG LANDSLAG? Lionel Messi (t.v) og Javier Mascherano har vært på landslagssamling med Argentina denne uka, og kanskje snakket de også om en overgang for midtbanespilleren? Foto: REUTERS/Enrique MarcarianVis mer

||| (Dagbladet.no): Mens spillere tier, snakker gjerne agenter.

I dag er det Javier Mascheranos rådgiver og kontraktsmann Walter Tamer som gir Liverpool-supporterne et skremmeskudd.

Argentina- og Liverpools midtbaneanker vil gjerne til Barcelona, hevder i hvert fall agenten.

- Sier ja
- Hvis en klubb som Barcelona ønsker å hente deg, etter at de har vunnet alt i en fantastisk sesong, så sier selvfølgelig en spiller «ja, jeg vil spille for dem», sier Tamer til TV-programmet RAC-1 - ifølge nyhetsbyrået PA.

24-årige Mascherano skrev under en fireårskontrakt med Liverpool i februar i fjor. Han kostet 200 mill. kroner og blir omtalt som en nøkkelspiller av manager Rafa Benitez. Agenten tror likevel en overgang ordner seg, fordi Liverpool-stjernen blir smigret bare ved å bli omtalt som Barca-aktuell.

- Jeg tror en overgang lar seg gjøre. Hvis Barca vil ha ham, så signerer han for dem. Han får en lett jobb der. Noen ganger ler og spøker vi om det, det eneste han trenger å gjøre der er å løpe, få tak i ballen og levere den til superstjernene foran, sier agenten.

Barcelona-ryktene er ikke blitt kommentert av Liverpool så langt i dag, og lite tydet på at argentineren hadde planer om å stikke av da han ble intervjuet av LFC-Magazine denne uka.

Seriegull neste
- Laget vårt har vist at vi at vi kan vinne hvor som helst. Men vi trenger å få bedre balanse foran neste sesong, sier Mascherano.

Og la til at neste steg er å forbedre andreplassen i vår.

- Det er godt å vite at vi har det som trengs for å vinne ligaen. Vi spilte mange uavgjortkamper mot lag utenfor topp fire, og det må bli bedre på neste sesong.

SPLITTES? Javier Mascherano tar seg av det defensive, mens Steven Gerrard stormer i angrep på Liverpool-midtbanen. Foto: AP/Scott Heppell
SPLITTES? Javier Mascherano tar seg av det defensive, mens Steven Gerrard stormer i angrep på Liverpool-midtbanen. Foto: AP/Scott Heppell Vis mer