ØNSKER SEG VEKK: Javier Mascherano (bak) spilte for Liverpool mot Arsenal forrige helg, men nå skal argentineren snart være solgt. Foto: EPA/ANITA MARIC
ØNSKER SEG VEKK: Javier Mascherano (bak) spilte for Liverpool mot Arsenal forrige helg, men nå skal argentineren snart være solgt. Foto: EPA/ANITA MARICVis mer

Mascherano på vei til Barcelona

Selges billig, hevder spansk avis.

|||Bare timer gjenstår før Javier Mascherano forlater Liverpool til fordel for Barcelona, hevder spanske medier.

Sport skriver videre at Liverpool «er nær ved å godta» et bud fra spanjolene på rundt 120 millioner kroner.

Mascherano er kaptein for Argentina. Han trives ikke med å bo i England og er blitt koblet til Barcelona og Inter i lang tid.

Barcelona-stjernene Lionel Messi og Gabriel Milito har begge fortalt trener Pep Guardiola om midtbanespillerens arbeidsvilje og hans solide personlige egenskaper.

Ifølge Mundo Deportivo er Mascherano «veldig lysten» på å gå til Barcelona. Avisen hevder videre at Liverpool «vet at de ikke kan beholde spilleren mot hans vilje».

Mascherano har spilt i England siden 2006. Etter et mislykket opphold i West Ham ble han hentet til Anfield av daværende Liverpool-manager Rafael Benítez.

I rødt har 26-åringen imponert som et taklingsglad anker. Liverpool hentet nylig inn dansken Christian Poulsen. Han er trolig påtenkt som erstatter for Mascherano.

(NTB-DPA)