Mascherano sparket helsepersonell, fikk rødt kort og ble geleidet ut av politiet

Nå legger han seg flat.

RØDT KORT: Mascherano ble hjulpet av banen av lagkamerat Ezequiel Lavezi og politi etter å ha fått rødt kort for å ha sparket helsepersonell. Foto: NTB Scanpix
RØDT KORT: Mascherano ble hjulpet av banen av lagkamerat Ezequiel Lavezi og politi etter å ha fått rødt kort for å ha sparket helsepersonell. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Argentina spilte 1-1 mot Ecuador i den søramerikanske VM-kvalifiseringen i går.

Mest oppmerksomhet fikk Javier Mascherano, som 86 minutter ut i kampen blir fraktet av banen etter å ha pådratt seg en skade.
Det satte han tydeligvis ikke pris på, for argentineren svarte med å sparke til helsepersonellet som bar ham. To ganger satte han knottene i ryggen på mannen foran seg.

Dommeren svarer med å gi Mascherano rødt kort, og da koker det over for Barcelona-spilleren. Både han og resten av laget protesterer på avgjørelsen, men til slutt blir Mascherano geleidet ut av banen av politiet.

Angrer Nå legger han seg helt flat.

- Jeg er trist og flau. Jeg vet at det jeg gjorde var galt, og det gjør vondt å se reaksjonen min, for det er ikke sånn jeg er. Jeg beklager til mine lagkamerater, trenerstaben og folket, sa Mascherano til pressen etter kampen.

- Dette skal være et show, og jeg som er en motstander av vold etter alt som har skjedd i landet vårt, jeg kan ikke gjøre det her. Du kan si mye om meg, men jeg er ikke aggressiv, sa han.

Han var også flau over å ha tatt oppmerksomheten vekk fra lagets prestasjon.

- Jeg er stor nok til å innrømme mine feil og vet at jeg ikke skulle reagere sånn. Laget fortjener ikke dette. Det er ikke hyggelig å bli utvist.

Greit resultat Ecuador hadde vunnet alle hjemmekampene sine så langt i kvalifiseringen, men i går endte kampen 1-1.
Sergio Agüero sendte Argentina i ledelsen da han satte inn en straffe etter fire minutter. Segundo Castillo nikket inn utligningen for Ecuador drøye ti minutter senere.

- Vi visste det kom til å bli den tøffeste kampen vår. Vi hadde mye som talte imot oss, både skader og utestengelser. Men laget svarte med stor innsats. Jeg er svært fornøyd, sa Argentinas landslagssjef Alejandro Sabella.

KAOS: Javier Mascherano krangler etter å ha fått rødt kort i kampen mellom Ecuador og Argentina. Foto: AFP PHOTO/PABLO COZZAGLIO / NTB Scanpix
KAOS: Javier Mascherano krangler etter å ha fått rødt kort i kampen mellom Ecuador og Argentina. Foto: AFP PHOTO/PABLO COZZAGLIO / NTB Scanpix Vis mer