<strong>DET RINGER, DET RINGER, HVEM KAN DET VÆRE?:</strong> Javier Mascherano har ikke hastverk med å snakke med sin nye manager Roy Hodgson, som har gjort gjentatte forsøk på å få tak i argentineren. Uten å lykkes. Foto:  AFP PHOTO/ANDREW YATES.
DET RINGER, DET RINGER, HVEM KAN DET VÆRE?: Javier Mascherano har ikke hastverk med å snakke med sin nye manager Roy Hodgson, som har gjort gjentatte forsøk på å få tak i argentineren. Uten å lykkes. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES. Vis mer

Mascherano svarer ikke på telefonene fra Hodgson

- Jeg har lagt igjen beskjeder og sendt sms.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Liverpool-fansen fikk en oppmuntring da Fernando Torres tok med seg et klubbskjerf i feiringen av Spanias første VM-gull.

Javier Mascherano er åpenbart ikke like opptatt av å berolige fansen på Merseyside i ferien sin.

Roy Hodgson - som tidligere denne uka innrømmet at han sliter med frustrerte storspillere - forteller nå at han forgjeves forsøker å få kontakt med sin argentinske midtbanemann.

- Jeg har forsøkt å kontakte Javier. Jeg har lagt igjen beskjeder på telefonsvareren, og sendt ham tekstmeldinger, men ikke fått svar, sier Hodgson ifølge Sky Sports.

Han nevner ikke Torres, som sammen med Mascherano var de to han ikke hadde fått snakket med i starten av uka.

Sjansene for at Torres blir værende virker utvilsomt høyere enn for at Mascherano gjør det, ikke minst fordi sistnevntes agent har snakket om hvordan klienten hans gjerne vil gjenforenes med Rafael Benitez i Inter.

Til tross for at Mascherano ikke gir lyd fra seg vil ikke Hodgson stresse ennå.

- For å forsvare ham, er det ikke uvanlig (at han ikke svarer) ettersom han har hatt et tøft VM, og jeg tror han har reist hjem til Argentina. Det er ikke alltid lett å få tak i folk. Jeg har forsøkt å nå ham, for å fortelle ham at jeg gjerne vil snakke med ham når det passer, sier Liverpool-manageren.

<strong>TÅLMODIG:</strong> Roy Hodgson sier det ikke alltid er lett å få tak i folk. Foto:  AP Photo
TÅLMODIG: Roy Hodgson sier det ikke alltid er lett å få tak i folk. Foto: AP Photo Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer