Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Maskert gjeng gikk til angrep utenfor Giggs' hjem

Vandaliserte bilene til paparazzo-fotografer.

URO: Utroskapsskandalen rundt Ryan Giggs tar mye av oppmerksomheten uka før Champions League-finalen mellom Manchester United og Barcelona. Nå har pressen utenfor Giggs' hjem blitt angrepet med hærverk.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples
URO: Utroskapsskandalen rundt Ryan Giggs tar mye av oppmerksomheten uka før Champions League-finalen mellom Manchester United og Barcelona. Nå har pressen utenfor Giggs' hjem blitt angrepet med hærverk.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples Vis mer

(Dagbladet): De siste dagene har britiske paparazzo-fotografer har gjort som de pleier å gjøre når det stormer rundt kjendiser i England, de har satt opp leir utenfor huset til den som er i fokus.

Denne gangen er det utroskapsbeskyldte Ryan Giggs det gjelder, men Manchester United-spilleren har tilsynelatende ivrige støttespillere.

Sky News rapporterer nemlig at maskerte menn i en varebil i ettermiddag gikk til angrep på bilene som camper utenfor huset til Giggs.

Dekk skal ha blitt kuttet opp, lakk skrapet opp, og minst seks kjøretøy skal ha blitt vandalisert og tilgriset av mel og egg.

- Tjenestemenn kom til stedet, og oppdaget at seks biler hadde blitt vandalisert etter at en gjeng i en Ford Transit angrep kjøretøyene. Etterforskningen fortsetter, sier en talsmann for Manchester-politiet.

Avslørt i går
Ryan Giggs har vært i sentrum for utroskapsskandalen som har preget nyhetsbildet i Storbritannia de siste ukene, men ble først i går navngitt bredt i britiske medier.

Et parlamentsmedlem avslørte navnet til Giggs, etter at det allerede hadde figurert på Twitter i lang tid.

Det er glamourmodellen Imogen Thomas som hevder waliseren hadde et seks måneder langt forhold til henne.

Giggs er gift med Stacey Cooke.

Rooney truet
I fjor ble Wayne Rooney truet av maskerte menn utenfor sitt hjem i Cheshire sør for Manchester sentrum, etter at han varslet at han ville forlate United.

«Går du til City, er du en død mann», sto det å lese på den maskerte mobbens medbrakte banner.

Tidligere i dag var det manager Alex Ferguson som indirekte støttet sin veteran, da han truet med å utestenge en journalist som nevnte Giggs' navn på pressekonferansen i Carrington.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media