- Maskineriet Ferguson bygget, er borte

United sliter, men Moyes tviler på januar-forsterkninger.

HARDT PRESSET: David Moyes er manager for en av verdens største fotballklubber. Når resultatene uteblir, medfører det et nærmest umenneskelig press. Her følger kameraet han etter 2-1-tapet for Swansea søndag kveld. AFP PHOTO / ANDREW YATES
HARDT PRESSET: David Moyes er manager for en av verdens største fotballklubber. Når resultatene uteblir, medfører det et nærmest umenneskelig press. Her følger kameraet han etter 2-1-tapet for Swansea søndag kveld. AFP PHOTO / ANDREW YATES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester Uniteds første halvdel på sesongen har vært katastrofal. 2-1-tapet hjemme for Tottenham første nyttårsdag økte avstanden til serieleder Arsenal til 11 poeng. I tillegg ligger hele seks lag foran de seiersvante rødtrøyene på Premier League-tabellen.

I går endte oppgjøret mot Swansea med en ny fadese, da walisernes Wilfried Bony senket FA Cup-forhenget på «Drømmenes Teater» med et kontant hodestøt sekunder før slutt. 3. runde-exiten var et faktum, og presset på Sir Alex Fergusons arvtaker i managerstolen, skotske David Moyes, økte ytterligere.

Tidligere forsvarsklippe på Southampton og det norske landslaget Claus Lundekvam er overrasket over de svake prestasjonene.

- United er ikke til å kjenne igjen. Jeg satt og så på i går, og det er uvant å se at de sliter så mye som nå. De dominerer ikke kamper som de gjorde før. Maskineriet Ferguson bygget, er borte, sier Lundekvam til Dagbladet.

- Mangler alt TV 2-eksperten får støtte for meningene sine av redaktøren for united.no, Dag Langerød. Han har pratet med en rekke supportere - svært få av samtalene har vært av det positive slaget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer