Manchester United vant 1-0 mot Astana

Mason (17) reddet Solskjær fra flause

Manchester United måtte vente til det 73. minutt før scoringen kom hjemme mot Astana.

REDDET KVELDEN: Mason Greenwood reddet Mancester United med sin første scoring på seniorlaget. Foto: Oli Scarff / AFP / NTB Scanpix
REDDET KVELDEN: Mason Greenwood reddet Mancester United med sin første scoring på seniorlaget. Foto: Oli Scarff / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Man Utd - Astana 1-0 (0-0)

MANCHESTER (Dagbladet): Marcus Rashford kickstartet karrieren sin da han scoret to mål i debuten mot Midtjylland i Europa League i 2016.

Mot Astana var han «veteranen» på topp som skulle veilede unggutta Mason Greenwood (17), Tahith Chong (19) og Angel Gomes (19), som dannet den offensive trioen bak Rashford, som i kveld fikk sjansen på topp.

Selv om United vant, viste derimot Rashford hvorfor mange mener at ikke burde spille spiss, men på vingen, for bommene var mange.

- Dette er kanskje hvorfor Rashford ikke ser på seg selv som en nummer ni. Det var ikke avslutningen til en spiss, og det skjer altfor ofte av en spiller som mange håper kan være en talisman i United-angrepet, skrev Manchester Evening News tidlig i første omgang.

Plutselig oppsto det en følelse av at Solskjær kanskje hadde gamblet for mye med unggutta, men i det 73. minutt kunne han puste lettet ut da unge Greenwood driblet seg løs og smelte inn seiersmålet.

Det var hans første på seniorlaget til Manchester United, men neppe det siste.

- Det er bra for unggutta at de får muligheten i disse kampene. De er nødt til å bruke den, jobbe hardt og så få flere sjanser. Det er flott at klubben gir dem sjansen. Jeg er glad for dem. De er unge og ønsker å vise at de fortjener å spille i drakta. De er klubbens framtid, roser Nemanja Matic overfor BT Sport etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer