SPRINGFJÆR: Her får Felipe Massa hjelp etter at han pådro seg brudd på hodeskallen da en springfjør traff ham i Ungarn. Foto: AFP/TAMAS KOVACS
SPRINGFJÆR: Her får Felipe Massa hjelp etter at han pådro seg brudd på hodeskallen da en springfjør traff ham i Ungarn. Foto: AFP/TAMAS KOVACSVis mer

Massa bak formel 1-rattet igjen etter ulykken

Testkjører mandag.

|||

Felipe Massa skal mandag forsøke seg i en formel 1-bil igjen for første gang etter den alvorlige ulykken han var utsatt for i Ungarn i juli.


Brasilianeren pådro seg brudd på hjerneskallen da han var uheldig og ble truffet av en del som hadde løsnet fra en av de andre bilene.


Men Massa er på bedringens vei. Den siste uken har han vært på Ferrari-fabrikken i Italia og testet seg i en spesiell simulator. Den treningen har gjort at han skal prøve seg på banen i en virkelig bil allerede mandag.


Men det er lite som tyder på at Massa kommer til å kjøre i noen av de gjenstående VM-rundene. Han hadde selv en drøm om å kunne være med i den avsluttende VM-runden i Abu Dhabi, men sier nå at det er lite som tyder på at den drømmen kommer til å gå i oppfyllelse. 


(NTB-Reuters)

TRENTE I GO KART: Felipe Massa brukte alt på hjul på veien tilbake etter ulykken. Foto: AP/Andre Penner
TRENTE I GO KART: Felipe Massa brukte alt på hjul på veien tilbake etter ulykken. Foto: AP/Andre Penner Vis mer