Massa viste fram sin Ferrari

Til helga starter Formel 1-sirkuset igjen.

||| Felipe Massa har fått ny lagkompis i Ferrari-teamet i år, Fernando Alonso, som har tatt verdensmestertittelen to ganger tidligere.

I 2007 havnet de to i en kraftig krangel etter en hendelse på banen, men krangelen skal nå etter Massas utsagn være et tilbakelagt stadium.

MER ENN BARE EN FØRER:  Her er Felipe Massa under en pitstopp i Singapore i september i fjor.  Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/MARC-ANTOINE BAUDOUX
MER ENN BARE EN FØRER: Her er Felipe Massa under en pitstopp i Singapore i september i fjor. Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/MARC-ANTOINE BAUDOUX Vis mer

- Vi kommer veldig bra overens. Selv om det skjedde noe for en tid tilbake, betyr det ikke at det vil skje igjen, sa Massa under dagens pressekonferanse i Sao Paulo i Brasil.

Han modererte også kritikken han gikk ut med, mot de nye lagene som har meldt seg på i Formel 1 i år. Lagene Hispania, Lotus og Virgin ville være farlige for sporten siden bilene deres ikke holder samme hastighet som de raskeste bilene.

TIDENE HAR ENDRET SEG:  Her er det Gerhard Mitter som kjører en Lotus i 1965. Foto: WIKIPEDIA
TIDENE HAR ENDRET SEG: Her er det Gerhard Mitter som kjører en Lotus i 1965. Foto: WIKIPEDIA Vis mer

- Jeg støtter at de nye lagene blir med i Formel 1. Det er ingen tvil om at jo flere biler som er med, jo bedre er det, sa Massa i dag.

Ferrari har bare én sammenlagt-seier i Formel 1-sirkuset de siste fem årene, og håper det nye teamet og bilen vil få dem tilbake på toppen.

TONER NED KRITIKKEN:  Brasilianske Felipe Massa justerer ned kritikken mot de nye "tregere" lagene som har meldt seg på i år, og ønsker dem nå velkomne. Foto: SCANPIX/AP
TONER NED KRITIKKEN: Brasilianske Felipe Massa justerer ned kritikken mot de nye "tregere" lagene som har meldt seg på i år, og ønsker dem nå velkomne. Foto: SCANPIX/AP Vis mer

Første løp i år er i Bahrain kommende helg.