<strong> GIKK HETT FOR SEG:</strong>  Denne duellen mellom Rangers Andy Murdoch og Motherwell's Lionel Ainsworth er fra den første sluttspillsfinalen. Foto: NTB Scanpix
GIKK HETT FOR SEG: Denne duellen mellom Rangers Andy Murdoch og Motherwell's Lionel Ainsworth er fra den første sluttspillsfinalen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Masseslagsmål da opprykket glapp for Glasgow Rangers

Spillerne klikket fullstendig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Opprykksfinalen ble et mareritt for Rangers. Glasgow-klubben ble utklasset av Motherwell i en kamp som endte med masseslagsmål, tre røde kort og politietterforskning.

Rangers må belage seg på en ny sesong i skotsk mesterskapsserie etter å ha tapt 1-6 sammenlagt mot Motherwell i opprykksfinalen. Og ikke nok med dét, klubben har også kommet i politiets søkelys etter scenene som utspant seg på Fir Park ved kampslutt.

Da dommeren blåste av, klikket det fullstendig for Rangers-spiller Bilel Mohsni, som sparket og slo Motherwells Lee Erwin etter en konfrontasjon. Dette resulterte i masseslagsmål mellom spillerne og et hav av sinte Motherwell-supportere ute på banen.

Politietterforskning Ridende politi og vakter klarte etter hvert å roe gemyttene. Da viste også dommeren tre spillere det røde kortet.

Søndag kveld bekreftet skotsk politi at de kommer til å se nærmere på saken.

- Politiet i Skottland kommer til å gjennomføre en full gjennomgang av dagens hendelser, og vi vil ta en prat med de involverte partene, sa assisterende politiinspektør Bernard Higgins.

- Skammelig Rangers-manager Stuart McCall hevder han ikke så hva som skjedde da Mohsni og Erwin røk i tottene på hverandre, men sier at den tunisiske spilleren uansett er ferdig i klubben.

- Hvis det stemmer at han slo, er det skammelig. Det er uansett trygt å si at han ikke fortsetter i klubben neste sesong. Kontrakten hans går ut, sa McCall, som hadde en nitrist dag på jobb.

Han fikk se et Rangers-lag som var sjanseløst i kampen om opprykket. Motherwells Marvin Johnson, Lionel Ainswoth og John Sutton scoret for hjemmelaget etter pause og sikret en enkel 3-0-seier.

Old Firm må vente Rangers må nå bruke sommerferien på å forberede seg til en ny sesong i skotsk mesterskapsserie, noe som betyr at det heller ikke blir noen lokaloppgjør mot Ronny Deilas Celtic i ligaen neste sesong.

Økonomisk rot førte til at Rangers ble slått konkurs og degradert til 3. divisjon i 2012. Klubben har rykket opp to ganger siden, men mislyktes søndag med å ta det siste steget tilbake til eliten.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer