Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Masseslagsmål da Patriots slo Seahawks på målstreken

Frustrerte Seahawks-spillere klinte til.

(Dagbladet:) Da Malcolm Butler sørget for en interception på målstreken, skjønte frustrerte Seattle Seahawks-fans at kampen var så godt som over.

Da endte det med slagsmål på banen, og tårer i Seahawks-leieren da de forstod at de hadde tapt.

Jevnt Ekspertene mente kampen ville bli jevn, og var det noe kampen var, så var det nettopp det.

Patriots startet bra og fikk kampens første touchdown i andre quarter. Seahawks svarte raskt, og til pause stod det 14-14 etter et fantastisk spill av Seahawks det siste minuttet.

Etter pauseshowet med Katy Perry, Lenny Kravitz og Missy Elliot var det Seattle-laget som kom best i gang.

De fikk scoret først tre poeng på field goal, før de fikk en touchdown i tredje quarter.

Stjernen skuffa Patriots sovnet og fikk ikke til noe, og superstjernen Tom Brady skuffa fansen da det gjaldt som mest.

I siste omgang klarte Tom Brady og Patriots å heve seg, og tok igjen de regjerende mesterene. Etter to touchdowns ledet de 28-24 med to minutter igjen å spille, og kampen var nervepirrende til siste slutt.


Så var altså Seattle Seahawks så nære en touchdown som det går an å bli. Men der dukket 24-åringen Malcolm Butler opp og sørget for at han vil bli hyllet i hele New England-regionen når de kommer hjem.

Opphentingen til Patriots er den største comebacket som er gjort i Super Bowl i historien, og er en av rekordene som ble satt i kveld.

Selv om Brady skuffa i store deler av kampen, kom han tilbake for laget, og sørget også for at han til slutt kunne tangere Joe Montanas rekord med antall vunnede Super Bowl. Han har også flest touchdownpasninger i historien etter nattens kamp.

Etter kampen mottok Brady Most Valuable Player (MVP)-trofeet. Det er hans tredje Super Bowl MVP-trofé.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media