Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Masseslagsmål for Vålerenga

Én scoring var nok, så var sinnene i kok.

Ilya Dubkovs scoring i 1. periode satte sinnene i kok i kveldens toppoppgjøret mellom Trondheim og Vålerenga. Og det hele utviklet seg til full slåsskamp.

Gjestene fra Oslo ble hardest rammet. Til slutt sto laget bokført med 11 x 2 minutter, 2 x 10 minutter og matchstraff på Tommy Marthinsen og Scott Hartnell.

12 minutter og 10 sekunder ut i kampen scoret Trondheims Ilya Dubkov 2-1-målet mens motstanderlaget var i undertall tre mot fem. Rett etter at pucken satt i nettet, dultet en Vålerenga-spiller borti ham. Det utløste masseslagsmålet.

Og Vålerengas tre spillere på isen fikk raskt hjelp av to lagkamerater som spratt over vantet og ble med på slåsskampen. Det tok rundt fem minutter før slåsskampen var over og ishockeykampen kunne fortsette.

Vålerenga utlignet i starten av 2. periode, men så satte Trondheim inn alt av lovlige midler og avgjorde med ny Dubkov-scoring snaut fire minutter før full tid.

Trondheim som leder eliteserien med 68 poeng, slapp med 10 x 2 minutters bestrafning i kampen.

Vålerenga er toer på tabellen, fire poeng bak TIK. Ytterligere seks poeng bak ligger Stjernen.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media