Masseslagsmål på Rooney-fest

Rooney-familien amok på forlovedens bursdagsfest.

(Dagbladet.no): Familiefester er ikke alltid stas. Det fikk England- og Everton-spiss Wayne Rooney erfare natt til søndag.

Over 200 gjester var til stede da 18-åringen laget bursdagsfest for forloveden Coleen McLoughlin på Devonshire Hotel House i Liverpool. Festen endte med slåssing og politibesøk, melder Ananova.

Rooney-onkel Eugene skal ha mistet besinnelsen da alkoholsalget stengte, og oppført seg truende mot barbetjeningen.

- Han ville fortsette å drikke, og fortalte betjeningen at det var hans familie som betalte, så de måtte gjøre som han sa. Alle fikk litt for mye å drikke og ting utartet. Alt i alt en typisk familiefest med en slåsskamp som avslutning, sier et vitne.

Daily Mirror forteller i dag at Rooney ble så rasende underveis at han hamret nevene til blods mot veggen. I tilegg skal Rooneys pappa, bokseren Wayne sr., havnet i krangel med forloveden og hennes familie.

Ifølge The Sun ringte fotballspilleren selv politiet. Like før skal lagkamerater ha holdt Rooney tilbake da han ville fly på moren sin. Det påstås at Rooney-mamma hadde vært i overkant nærgående mot Everton-gutta litt tidligere.

Noe godt kom ut av feiringen, i hvert fall for Colleen. Hun fikk en ring til omlag 50 000 kroner av fotballspilleren. Før hun gråtende ble geleidet ut av lokalet.

Rooneys agent avviser i dag at Rooneys familie var involvert i slåssingen. Ingen ble arrestert, melder Mersey-politiet.

- Vi vet om hendelsene og dette er helt klart opprørende for Wayne og Colleen, i og med at hun feiret 18-årsdagen sin. Verken Wayne eller Coleen ble skadd, og ingen av deres nærmeste familie var involert, sier agent Paul Stretford.

MISLYKKET FEST:</B> Wayne Rooney fikk nok og varslet politiet på forlovedens 18-årsfest. I dag slutter han seg til den engelske landslagstrppen.