Massevelt da Kristoff tok sin ellevte seier

- Håper å holde seiersrekken gående i Roubaix.

DUELL: Team Skys Elia Viviani (til høyre bak Kristoff) var en av dem som måtte slås for å notere nordmannens 11. seier for sesongen. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM
DUELL: Team Skys Elia Viviani (til høyre bak Kristoff) var en av dem som måtte slås for å notere nordmannens 11. seier for sesongen. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Alexander Kristoff unngikk en stor massevelt, og kunne heve armene over hodet for sin ellevte seier for sesongen.

- Det er veldig gøy når du har formen og alt. De siste ukene har vært veldige morsomme for meg og laget, fortalte Kristoff til Sporza etterpå.

Da hadde hovedfeltet, blant annet ved hjelp av Katjusja og Team Sky, sveivet inn bruddet fire kilometer fra mål.

-  Bruddet var sterkt, og holdt unna en god stund. Katjusja gjorde en strålende jobb med å bringe meg tilbake. Med 500 meter igjen var jeg i perfekt situasjon. Jeg var ikke helt sikker på å vinne, men jeg skjønte på slutten at ingen kunne passere meg, sier nordmannen.

Vanvittig seiersrekke Dermed fortsetter Katjusjas vanvittige seiersrekke i klassikerne. De har vunnet Gent-Wevelgem, Tredagers i De Panne og Flandern rundt de siste ukene.

Faktisk er tempoetappen i De Panne den eneste det russiske laget ikke har vunnet. Der ble Kristoff til slutt nummer tre.

Så er spørsmålet om trenden fortsetter under helgas Paris-Roubaix.

- Jeg håper å holde seiersrekken gående, men Roubaix er et annet ritt. Jeg har ikke prestert så bra der tidligere, men jeg vil prøve. Jeg er i mitt livs form, avsluttet Kristoff.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.