TV 2

Massive reaksjoner etter TV 2-sending

TV 2-profilene har svart i sosiale medier.

PROFILER: Marius Skjelbæk og Jan-Henrik Børslid fotografert på Kontraskjæret i forbindelse med TV 2s EM-sendinger sommeren 2021. Foto: Øyvind Ganesh Eknes/TV 2
PROFILER: Marius Skjelbæk og Jan-Henrik Børslid fotografert på Kontraskjæret i forbindelse med TV 2s EM-sendinger sommeren 2021. Foto: Øyvind Ganesh Eknes/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Andre påskedag startet Eliteserien. Med TV 2 tilbake som rettighetshaver.

Kanalen skal satse hardt på Eliteserien, og viste kamper og programmer gjennom hele dagen.

Men selve gjennomføringen av målshow i første divisjon og FotballXtra har fått massive reaksjoner. En rekke fotballsupportere har uttrykt sine meninger på Twitter. Det har også daglig leder i Ranheim, Frank Lidahl, gjort.

TV 2 viste sjanser og scoringer, men lå stort sett på bilder av programleder Jan-Henrik Børslid og ekspertene i studio. Der satt Skjelbæk og Yaw Amankwah rundt bordet sammen med Børslid, mens Anne Sturød og Erik Thorstvedt tidvis ble koblet inn fra et annet bord i studio.

TV 2 valgte også flere ganger å bruke reporterne på arena i bilde framfor å vise bildene fra kampene.

Enig i kritikken

I etterkant av mandagens sendinger har både Børslid, og TV 2-kollega Marius Skjelbæk som satt i studio med ham, vært ute og svart på kritikken på Twitter.

Skjelbæk gir de som kritiserer rett i mye:

Børslid lover et mer bildedrevet FotballXtra allerede førstkommende søndag. Neste runde sparkes i gang lørdag med Viking - Lillestrøm, før det spilles sju kamper søndag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.