Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mata beklager til fansen: - Vond smak i munnen

Ble utvist etter 26 minutter i går.

SENDT AV FOR FØRSTE GANG: Juan Mata hadde aldri fått rødt kort før. Inntil i går mot West Bromwich. Foto: Reuters / Darren Staples
SENDT AV FOR FØRSTE GANG: Juan Mata hadde aldri fått rødt kort før. Inntil i går mot West Bromwich. Foto: Reuters / Darren Staples Vis mer

Juan Mata ber Manchester United-fansen om unnskyldning etter utvisningen mot West Bromwich i serien søndag.

Spanske Mata (27) ble utvist på stillingen 0-0, men United tapte til slutt 0-1 i Birmingham. Midtbanespilleren måtte forlate banen etter å ha fått sitt andre gule kort.

— Etter nesten 500 kamper som profesjonell fotballspiller, fikk jeg søndag mitt første røde kort i karrieren. Dette er ikke lett for meg. Jeg kunne ha unngått det som skjedde, og det tar jeg ansvar for, skriver Mata i sin blogg, ifølge AFP.

Han er lei seg på supporternes vegne.

— Det røde kortet etterlot meg med en dårlig smak i munnen, fordi jeg tenkte på fansen som hadde reist til Birmingham og på fansen som så kampen på TV. Men jeg må bare se framover, som alltid, og nå konsentrerer jeg meg allerede om neste kamp. Det er europaligamøtet med Liverpool torsdag, skriver Mata.

Salomón Rondón ble matchvinner for West Bromwich i det 66. minutt mot United søndag. Mata ble sendt av banen i det 26.

(NTB)