Match-helten vil bli i Odd ut sesongen

SKIEN (Dagbladet): Odd Grenland-Moss 3-1. - Håpet mitt er å bli i klubben ut sesongen, ikke bare til utlånsperioden går ut 20. august. Jeg blir bedre for hver kamp, trives godt og håper å få enda mer å gjøre i kampene framover, sier nederlenderen Edwin Van Ankeren til Dagbladet etter gårsdagens seier.

Før pause var den 31-årige angrepsspilleren i en klasse for seg.

- Edwin holder internasjonal klasse, og er en spiller det er viktig å ha med videre. Han er hurtig, avslutningssterk og har gitt oss et kjempeløft. Både på banen og når det gjelder intensiteten på trening, sier Odd-trener Arne Sandstø.

Hvorvidt Van Ankeren blir i klubben eller reiser igjen etter utlånsperioden, er et økonomisk spørsmål.

- Da han kom til Odd for halvannen måned siden, diskuterte vi en ettårskontrakt. Det ble for dyrt for klubben. Jeg vil ha ham med videre, og håper partene kan bli enige, sier trener Sandstø.

- Alt kan diskuteres, også penger. Men denne saken er helt og holdent opp til klubben. Det som er sikkert, er at medspillerne bør bruke meg mye mer ute på kanten. I går ble det spilt alt for mye i midten, sier Van Ankeren.

Odd burde ledet mer enn 2- 1 ved pause.

- Svakheten var at vi ikke scoret mer. Etter pause fikk vi for stor strekk i laget. De siste tre kvarterene var et eneste stort gjesp, sier Odd-trener Arne Sandstø.

- Jeg savnet totalgjennombruddet i andreomgangen. Da stanset det opp for oss fra midtbanen og inn, sier Moss-trener Knut Torbjørn Eggen.

<B>I KLASSE FOR SEG:</B> Edwin Van Ankeren scoret ett mål og herjet stort i Odd-trøya. Nå håper klubben å sikre seg nederlenderen for resten av sesongen.