Matchhelt med tåa brukket

Ingen ting stopper Storhamar-veteran Ole Eskild Dahlstrøm (33). I går sendte han laget sitt til NM-finalen med brukket tå.

ASKERHALLEN (Dagbladet): - Jeg fikk et skudd og brakk tåa i førsteperioden i den andre semifinalen lørdag. Til og fra kamp går jeg på krykker. Det er vondt under oppvarmingen, men ikke når jeg spiller. Forhåpentlig er jeg helt bra igjen til den første finalekampen mot Vålerenga, sier Ole Eskild Dahlstrøm til Dagbladet.

Iskald

På stillingen 2- 2 tre minutter og 48 sekunder før slutt fikk Storhamar straffeslag. Dahlstrøm tok på seg oppgaven, og satte pucken iskaldt i mål. Etter straffescoringen tok Frisk ut keeperen. Sekunder seinere fastsatte Geir Svendsberget resultatet til 2- 4. Nå venter Vålerenga i kampen om bøtta, som starter på Jordal Amfi søndag.

Frisk Asker ble norgesmester i fjor. Etter tapet i går fikk spillerne bronsemedaljer. Verre er det at de ennå ikke har fått oktoberlønna. 15 av spillerne har til gode 200000 kroner i bonuspenger fra i fjor.

Frisk avslutter 2003-sesongen med milliongjeld, og mister både treneren Serge Boisvert og giganten Jeff Norton, pluss anslagsvis en fjerdedel av spillerstallen.

- Jeg skal trene en tysk toppklubb, men skal først hjelpe Frisk til å finne en ny trener og nye spillere. Ulf Weinstock (tidligere Stjernen) er én av fem trenerkandidater, sier Serge Boisvert etter gårsdagens «siste dans» i Askerhallen.

Norton til NHL

Jeff Norton skal sannsynligvis tilbake til NHL.

- Trolig drar jeg til USA i første halvdel av april. Både St. Louis Blues og Boston Bruins er aktuelle klubber, sier Jeff Norton til Dagbladet. Skuddstatistikk i går: 23- 23.

TØFFING: - Tåa er vond under oppvarmingen, men ikke når jeg spiller, sier Storhamar-veteranen Ole Eskild Dahlstrøm.