Matchvinner - men langt unna kampform

LILLESTRØM (Dagbladet): Magnus Powell (26) var banens gigant på Åråsen i går. To scoringer ble det på svensken, som i tillegg skaffet straffesparket som Torjus Hansén ekspederte i nota. Selv mener Powell han kan langt bedre.

- I dag holdt jeg bare i 40 minutter. Jeg er veldig langt unna kampform, sier Powell til Dagbladet.

Årsaken er skadeproblemene svensken har slitt med denne sesongen. Kampen mot Moss var bare hans tredje seriekamp for sesongen. Likevel er han oppe i fire seriemål.

- Det er samme antall som i løpet av hele fjoråret. Det er lett å være gode på et lag i medgang, sier svensken, som blir skamrost av trener Arne Erlandsen.

- Hvis dette er hva han presterer når han er ute av form så gleder jeg meg til fortsettelsen, sier Erlandsen.

- Ikke særlig teknisk

For det var ingen tvil om hvem som var kanarifansens helt på Åråsen i går. Allerede etter to minutter stanget Powell ett kanoninnlegg fra Peter Werni i krysset. Deretter løp han fra Rune Tangen, som ikke så noen annen mulighet enn å felle svensken. Det tredje målet var likevel det vakreste. Powell sier:

- Jeg rykker meg fri fra forsvaret, demper ballen på førsteberøringa og setter ballen under keeper. Jeg er ikke vanligvis av de mest tekniske - men det må ha sett ganske så pent ut, smiler han.

Det har han helt rett i.

Luksusproblem

For Arne Erlandsen kan det bli vanskelig å ta ut laget i fortsettelsen.

Sist helg berget Powells spissmakker Arild Sundgot uavgjort med en kjempescoring mot Rosenborg, I går var det altså Powell som tok fram gullfoten - og i bakhånd lurer måltyven Clayton Zane.

- Det er et hyggelig problem. Alle vil spille, og det gjør at de presser fram det beste i hverandre, sier Erlandsen.

<B>POWER-POWELL:</B> Magnus Powell (26) sender Lillestrøm i ledelsen med en kraftfull heading. - Jeg ser at spillerne foran meg vil bomme og styrer ballen i krysset, sier Powell.