Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Matchvinner Azar mot proffspill på Kontinentet

Brann- Haugesund 2- 1. Azar Karadas avgjorde for Brann i går og blir sammen med Thorstein Helstad den største muligheten for Brann til å hente inn ny kapital. - Deilig å score, men jeg blir helst i Brann en sesong til, sier Karadas.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I onsdagens Europacup-kamp mot Basel sørget han for to mål og flere ganger tidligere i sesongen har den aggressive unggutten kommet inn og avgjort kampene til fordel for Brann. Som i kampen mot Start.

Italienske Udinese hadde en speider på tribunen i går, men han ser mange kamper og lot seg neppe imponere så mye av verken Azar Karadas eller Thorstein Helstad i går at han anbefaler forhandlinger for sin oppdragsgiver.

Til Nederland?

Sportsdirektør Arne Møller har heller ikke mottatt noen signaler om at noen klubber er klare for å starte forhandlinger om Brann-spillere de nærmeste dagene.

Den mest aktuelle kjøperklubben kan være nederlandske Roda Kerkrade som vil se Karadas spille U-landslagskamper, og Helstad som kanskje kommer innpå i A-kampene mot Wales og Ukraina.

  • Brann må hente inn minst ti millioner kroner for å få budsjettet til å gå opp. Ingen andre spillere er aktuelle for salgssummer over dette nivået nå. Derfor vil nok Branns økonomi teller mer enn Karadas' eget ønske om å bli i Bergen en stund til.

Goalgetter

- Jeg har to år igjen av kontrakten med Brann og trives her. I utgangspunktet har jeg mest lyst til å bli i Bergen, men jeg vet aldri hva som kan komme til å skje. Min fetter Jack Karadas tar seg av dette. Jeg tar alt sånt med ro til etter serieslutt, sier Azar Karadas.

- Azar er en spiss og goalgetter, men ettersom vi har noen problemer med forsvaret, må vi også bruke ham en del på midtstopperplassen. Jeg er utrolig glad for at vi dirigerte ham opp til spissplassen og at han scoret det avgjørende målet i denne kampen.

- Det betyr enormt mye for oss, sier Teitur Thordarson.

Det avgjørende målet kom i kampens 88. minutt. Karadas tok sats og svevet fem centimeter høyere med hodet enn det Per A. Haftorsen klarte å strekke seg. Ballen ble styrt rett i mål.