Matchvinner fikk huden full

Chelsea-manager José Mourinho innser at laget scorer for få mål. Likevel hudfletter han gårsdagens målscorer Joe Cole (22) fordi han er for dårlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): -  Cole har ennå mye å lære. Han må bli bedre. I dag var hans jobb over etter at han scoret. Han spilte bra fram til da, ikke etter, sier Chelsea-manager José Mourinho.

Fikk refs

Det samme fortalte han Cole på vei inn i garderoben.

-  Ja, jeg var kritisk. Det er meg spillerne skal imponere, ikke tilskuerne eller pressen. Han har mye å lære, men det er normalt for en ung spiller. Han har måttet tåle mye kritikk, men vi skal ikke glemme at han har scoret to mål for oss, sier manageren.

Joe Cole startet på benken mot Liverpool i går, og fikk den vanskelige oppgaven å overta etter lagets nye stjernespiss Didier Drogba, som måtte forlate banen med lyskeskade i det 37. minutt. Likevel; i det 63. spilleminutt reddet Cole seieren og tre nye poeng til Chelsea etter et lavt innlegg fra Lampard. Dermed gjentok han sin egen bedrift mot Birmingham i sin andre kamp, der han også sikret Chelsea en 1-0-seier.

Gårsdagens mål ble hans femte for laget.

-  Vi scorer for lite mål, men vi vinner. Vi ligger to poeng under ledende Arsenal, som scorer og scorer og scorer. La meg få en fin mandag, svarer Mourinho på kritikken mot lagets evne til å score mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer