Matchvinner hentet på tekst-tv

FA-cup kvartfinale: Leicester-Wycombe 1-2. Roy Essandoh (25) ankom Wycombe sist tirsdag etter å ha svart på en annonse på tekst-tv. I går sendte spissen Wycombe til semifinale i FA-cupen nesten fire minutter på overtid.

Wycombe-manager Lawrie Sanchez var på desperat spissjakt før gårsdagens kvartfinale mot Leicester. Seks førstelagsspisser var ute med skader, og Sanchez averterte på tekst-tv etter ledige spillere.

Gianluca Vialli og Ian Wright ble begge nevnt, men valget falt til slutt på ukjente Roy Essandoh.

- Roy var den eneste som besvarte annonsen. Vi hadde ikke andre muligheter enn å gi han kontrakt, sier Sanchez til nyhetsbyrået PA.

Ukjent seiershelt

Den avgjørelsen angrer ingen i Wycombe på i dag. Tre minutter på overtid dukket innbytteren opp og skallet kula i mål med pannebrasken. Der og da føk manager Sanchez og de mer enn 3000 Wycombe-supporterne til semifinale-himmelen over Filbert Street.

- Jeg må innrømme at jeg ikke kjenner gutten. Sist tirsdag var første gang jeg møtte ham, sier Sanchez, som vant FA-cupen for Wimbledon som spiller i 1998.

Mager bonus

I går måtte han følge sluttminuttene fra garderoben etter å ha fått rødt kort for å storme banen da Wycombe trolig ble snytt for straffespark ti minutter før slutt.

Utvist ble også Steve Brown, som etter å ha spilt fram til Essandohs scoring, feiret så voldsomt at dommer Steve Bennett så seg nødt til å gi Brown gult kort nummer to for kvelden. Det brydde ingen i Wycombe-leiren seg nevneverdig om, etter avansement til semifinale for første gang i klubbens historie.

At seiersbonusen var på skarve 1700 kroner (£130) la neppe noen demper på nattas seiersfest.

EN NY OG EN GAMMEL HELT: Roy Essandoh (t.v.) scorte seiersmålet på overtid. Paul McCarthy lagde det første for Wycombe i går.