Matchvinner på feil plass

MOLDE (Dagbladet): Molde-Haugesund 2- 1. Roger Nilsen får ikke spille i sin ønskeposisjon som venstre midtstopper. Mot Haugesund søkte han om plass på laget med å være banens beste og bli matchvinner. Som høyre midtstopper.

Den hjemvendte utenlandsproffen påtok seg rollen som sjef i forsvaret og var i sentrum da Molde avgjorde kampen. Straffemissen kunne han gjerne vært foruten:

- Jeg satte straffa høyt og hardt. Haftorsen gjorde en god redning, sier Nilsen.

Frustrert

- Frustrasjonen over å bli satt på benken i serieåpningen, har gjort meg rusten i kroppen. Jeg var langt nede, men har aldri tvilt på at jeg er god nok for Molde-laget, sier Roger Nilsen.

- Jeg hadde like mye adrenalin i kroppen i dag som jeg hadde i landskampen i februar. Det var deilig å være med i en viktig kamp igjen.

Fordi Petter Chritstian Singsaas var skadd kom Roger Nilsen med som høyre midtstopper.

Ikke satt laget

- Jeg har ikke lyst til å spille på en plass jeg aldri har spilt på. Det er stor forskjell for en ekstremt venstrebeint spiller for meg å bli satt på høyresida i forsvaret. Jeg er blitt prøvd på mange plasser i sesongoppkjøringa og føler at vi ikke har fått satt laget skikkelig, sier Roger Nilsen.

Trener Erik Brakstad var fornøyd med Moldes midtforsvar:

- Midtstopperne var gode, men laget har mer å gå på - særlig offensivt. Vi er kommet i en situasjonen at vi har kamp om plassene i forsvaret, sier Brakstad.

MISSER; MEN: Her misser Roger Nilsen på straffespark. Kort etter headet han inn seiersmålet.