Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Matchvinner på livstid

LILLESTRØM (Dagbladet): Lillestrøm- Moss 1- 0. Gårsdagens matchvinner, Runar Kristinsson (29), betyr så mye for Lillestrøms suksess at trener Arne Erlandsen nå ønsker å tilby ham livstidskontrakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg vil at Runar skal være i Lillestrøm resten av karrieren, sier Erlandsen.

- Ikke umulig. Vi får se hva som skjer, sier Kristinsson.

Fra sin defensive midtbanerolle har islendingen stabilisert Lillestrøm denne sesongen. I fjor var han mye skadd og dårlig trent.

I år har han vært skadefri hele vinteren, er fysisk topptrent og styrer LSK-laget. I går sto han bak mesteparten av det LSK skapte framover også.

- Han er utrolig viktig for laget. Veldig bra defensivt, sier kaptein Torgeir Bjarmann.

Til Skottland?

På tribunen i går satt agent Knut N. Kristiansen på tribunen sammen med Aberdeen for å se på nettopp Kristinsson. I fjor høst skulle han over på treningsopphold i klubben, men skadde seg før avreise. Da var LSK innstilt på å selge hvem som helst for nesten ingenting for å redde klubben fra konkurs. Det er skralt stelt økonomisk fortsatt, men ikke så galt at klubbformann Frank Grønlund avviser Erlandsens ønske.

Må ikke selge

- Vi er ikke i en situasjon der vi selge, sier han.

Forutsetningen er at salget av Mamadou Diallo til Duisburg går i orden. For øyeblikket er det mest sannsynlig at senegaleseren kommer tilbake til Åråsen.

- Da blir vi tvunget til å se på markedet igjen, sier Grønlund.