Matchvinner Sæternes vurderer å gi seg

- Har ikke hatt samtaler med Vålerenga.

LANG DAG: Da Bengt Sæternes avgjorde for Vålerenga mot Lillestrøm var det etter 120 minutter fordelt over to kamper på samme dag.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
LANG DAG: Da Bengt Sæternes avgjorde for Vålerenga mot Lillestrøm var det etter 120 minutter fordelt over to kamper på samme dag. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

||| Bengt Sæternes avgjorde Ullevaal-klassikeren med en lang tå på overtid. 35-åringen var en maratonmann lørdag.

Først spilte Sæternes 84 minutter da Vålerengas 2.-lag berget plassen i 2. divisjon i Vallhall. Så var det rask dusj og full fart til Ullevaal. Der ble han matchvinner mot Lillestrøm etter å ha kommet inn for Mohammed Fellah en snau halvtime før slutt.

Det var hans sjette seriemål i år og hans 111 scoring i eliteserien totalt.

- Gøy for Bengt. Han har avgjort mange kamper på samme måte, sa Martin Andresen.

Etter kampen snek Sæternes seg ut uten å stoppe for pressen, men overfor Nettavisen sa han at denne sesongen kan være hans siste.

- Det er ikke sikkert at jeg fortsetter som fotballspiller. Kanskje gir jeg meg etter sesongen. Jeg har ikke hatt samtaler med Vålerenga om framtiden. Jeg har fått noen henvendelser og tilbud fra andre klubber, men har ikke bestemt meg for hva jeg vil gjøre, sa han til Nettavisen.

Vålerengas klubbdirektør Truls Haakonsen lukker ikke døra for Sæternes.

- Vi er foreløpig ikke i dialog med Bengt med tanke på forlengelse. Det er for tidlig å si noe bastant om hvem som kommer og hvem som går, sa han til NTB.

- Hva med Morten Berre og Bojan Zajic?

- Vi er i dialog med begge.

- Er det riktig av Vålerenga ser etter en sideback, en kantspiller og en ny midtspiss?

- Vi skal forsterke laget, og ønskelisten ligger omtrent der.

(NTB)