Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Matchvinner

For en uke siden sa André Schei Lindbæk at han ville bort fra Røkkeløkka. I går avgjorde Molde-spissen mot Haugesund. - Dette bør vise at jeg er god nok for laget, sier Molde-spissen.

- Deilig å score, sjøl om jeg sløste fryktelig før scoringen kom, men jeg fikk også vist at jeg klarer å komme til sjanser, sier André Schei Lindbæk til Dagbladet.

Trener Brakstad måtte ty til de misfornøyde for å stille lag mot svake Haugesund. Karl Oskar Fjørtoft slet som en helt på midtbanen, Roger Nilsen gjorde manns jobb på backplass og Martin Andresen kom inn og briljerte teknisk samtidig som han scoret det fjerde målet.

- Omsider kan vi skryte av oss sjøl, vi hadde en debutant med også. Nå håper vi at den vonde tida er over, og vi får noen dagers arbeidsro, sier Erik Brakstad til Dagbladet.

- Skrudde av bryter

Men det tok en hel time før Molde viste noe som helst. Haugesund ledet behagelig 2- 0 og alt så ut til å gå mot hjemmeseier.

- Så skrudde vi bryteren av og ble defensive, enten det var hodet eller beina som sviktet, kanskje begge deler. Vi ble for redde for å gi fra oss poeng, beklager Haugesund-trener Åge Steen over Dagbladet.

For plutselig skjønte Molde alvoret, og nøkkelspillere som Odd Inge Olsen og Fjørtoft tok ansvar. Og Bernt Hulsker, som i en time mest hadde furtet og mislyktes og klaget på et gult kort, beviste sitt talent.

- Lettkjøpt

- Haugesund fikk noen svært lettkjøpte mål. Og Schei Lindbæk brente noen feite sjanser for oss, slike som han normalt skal sette. Heldigvis kom vi kjapt tilbake, konstaterer Erik Brakstad.

Hurtigtoget Blomquist var en konstant trussel mot det litt trege Molde-forsvaret.

Men etter at Molde hadde utliknet, overtok de kontrollen helt.

- Det var godt å være tilbake på banen, og vi vant da fortjent. Jeg syntes også at jeg sjøl tok godt vare på sjansen, sier Karl Oskar Fjørtoft, som ikke har fått spille de siste kampene.

Forsvarer Roger Nilsen fikk også 90 minutter, men sier at kampen ikke endrer hans status i Molde. Nilsen har sagt at han vil bort.

- Jeg hadde ikke fått spille her heller om vi ikke hadde hatt skader og folk ute på grunn av mange gule kort. Jeg trenger kamper, og leverte vel bare en middels innsats i dag.

- Knallsterkt tilbake

Molde-keeper Morten Bakke skryter av reservene.

- Kampen viste at vi har en god stall, det er betryggende. Men på stillingen 2- 0 var det tungt, jeg tenkte «å nei, ikke nå igjen». Det var knallsterkt å komme tilbake, sier Bakke til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media