Matchvinner

Manchester United-Everton 1-0. Først tegnet han ny United-kontrakt til juli 2005. Deretter feiret storscorer Andy Cole med å bli matchvinner mot Everton.

Sju minutter ut i andre omgang falt avgjørelsen på Old Trafford. Skuddet fra Cole traff beinet til Steve Watson, og ballen gikk i en fin bue over Everton-keeper Paul Gerrard og i mål.

Hadde flaks

Cole og Dwight Yorke var Uniteds spissduo i går. Cole ble foretrukket for at han skal få kamptrening etter skadeavbrekket. Ole Gunnar Solskjær måtte nøye seg med å se hele kampen fra innbytterbenken.

- Vi hadde flaks, og vant på en dårlig dag. Seiersmålet til Cole var av det heldige slaget. Vi klarte ikke helt å motivere oss til denne kampen, sier United-manager Alex Ferguson etter seieren.

Bare forsvaret fikk god kritikk av sjefen.

- Backfireren og keeper Barthez var gode. Ellers var det ganske tynn suppe. Selv om vi leder ligaen klart, kan vi ikke ta foten av gassen. Skal vi vinne, kan vi ikke begynne å tulle. Nå gjelder det å holde fokus på hver enkelt kamp framover, sier Alex Ferguson.

På tribunen

Everton-keeper Thomas Myhre var henvist til tribuneplass av manager Walter Smith.

- Jeg bryr meg egentlig ikke om jeg sitter på benken eller tribunen. Men det virker litt rart når Smith bruker meg én gang (mot Middlesbrough onsdag), for deretter å sette meg helt ut, sier en skuffet Thomas Myhre etter kampen.

Da NTB spurte Smith om hvorfor Myhre ikke fikk spille, sa han:

- Han skadet ankelen sin på trening. Men Myhre følte seg klar for kamp.

AVGJORDE: Andy Cole ble matchvinner mot Everton i går.