Matchvinneren: - Dette var veldig, veldig stort

Nielsen om matchvinner-scoringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Fortsatt ikled matchvinnerdrakta, snakket Håvard Nielsen noen få minutter med pressen før han forsvant inn i garderoben.

Tomålshelten fra Malta fredag Joshua King måtte gi seg etter 58 minutter. Håvard Nielsen erstattet King og gikk rett inn og tok over plassen på topp sammen med Tarik Elyounoussi.

18 minutter før slutt fikk Nielsen muligheten han ventet på. Innlegget fra Martin Linnes gikk via Per Ciljan Skjelbred, før den fant veien til Nielsen. Han nølte ikke og dunket ballen i det bortre hjørnet.

- Jeg tenkte bare å skyte så fort som mulig. Det var ekstremt godt å se den gå inn, sier Nielsen etter kampen.

- Det var ikke et veldig fint mål, sier Nielsen om målet.Med det ble Nielsen matchvinner og sikret Norge tre viktige poeng dersom de skal ha håp om å ta seg videre fra gruppa.

- Det var en hard kamp, de ga oss mye trøkk, men vi spiller ganske bra. Å komme innpå og score det viktige målet er jeg superhappy med. Det føles veldig, veldig stort å være med å avgjøre. Jeg vet hvor viktig denne kampen er. Det var en kamp vi hadde lyst til å vinne, og vi er selvfølgelig fornøyde nå, sier Nielsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer