Matchvinneren: - Jeg blir den nye Solskjær

Odd slo Strømsgodset.

• Odd - Strømsgodset 1-0 (0-0)

(Dagbladet):  Brennheite Herolind Shala  fortsatte å imponere i kveldens toppkamp mellom Odd Og Strømsgodset.

Shala er fryktløs,  og den høye farten var stadig et problem for Godset-forsvaret . Og som forrige kamp mot Sandnes Ulf - var det Shala som avgjorde.

Odd rullet opp et angrep, og da Frode Johnsen fant Shala på sekstenmeteren var det gjort. Shala la ballen over på godfoten og dundret ballen inn langs stolperota.

Odd vant kampen 1-0, og har festet et grep om andreplassen i Tippeligaen. Nå er det fire poeng ned til Strømsgodset.

- En fryktelig fin følelse. Nydelig at vi endelig leverer når det er press på oss, sier Steffen Hagen til C More.

Nye Solskjær Shala smilte fra øre til øre da han ble intervjuet etter kampen.

- Vi hadde trykket da jeg kom inn, og jeg tenkte det bare var å kjøre på videre. Til slutt får jeg uttellingen, det er deilig. Det er bare å fortsette sånn, så er det virkelig bra, sier Shala til C More.

Matchvinneren har nå scoret som innbytter i de to siste kampene. Men han er ikke redd for stempelet som superinnbytter:

-  Neida, jeg er i ferd med å bli den nye Solskjær nå, sa Shala med et glimt i øyet.

Pangstart Odd gikk ut i hundre i toppkampen mot Strømsgodset.

Fem minutter var spilt da Adam Larsen Kwarasey ble satt på prøve for første gang. Et dårlig innlegg ble et godt skudd, og Godset-keeperen slo ballen i returrommet via tverrliggeren. Der var det bare millimeter fra at Samuelsen fikk beinet på ballen.

Odd fortsatte å dominere. Etter sju minutter ladet Nordkvelle på direkten fra seksten meter,  men Kwarasey var med på notene.

Sjansesløseri David Nielsens menn kom bedre med etter skrekkåpningen.

Etter tretten minutter ble bortelaget snytt for et soleklart straffespark da et innlegg traff hånda til Jarkko Hurme.   Så hadde både Wikheim og Mohammed Abu hadde gode skuddforsøk  - uten hell.

Nærmest før pause var Odd. Igjen etter innlegg som landet i beina til Bentley. På mirakuløst vis greide Kwarasey å redde skuddforsøket til 25-åringen. En herlig inngripen.

Så var det Gunnar Wikheims tur til å brenne sjanser.

Først skøyt han utenfor fra tre meter da han ble spilt fri i bakrommet. Minuttet etterpå forsøkte han å curle ballen i lengste fra seksten meter - men igjen bommet Wikheim på mål.

Stor kamp Selv om den første omgangen ble målløs - var det en herlig kamp.

- Dette er det internasjonal klasse over, sa David Nielsen i pausen. Og den ander omgangen skuffet heller ikke.

Omgangen var fem minutter gammel da Frode Johnsen stanget ballen like over mål etter et innlegg. 

Og sjansene fortsatte å komme på løpende bånd. En Frisk Martin Ødegaard var motoren bak mange Godset-sjanser, men det var Odds Herolind Shala som avgjorde den underholdene kampen med skuddet fra tjue meter.

Tre nye poeng til Odd - som har festet et grep om andreplassen i Tippeligaen.

- Det er en veldig god fotballkamp. Vi er ineffektive, men vinner en veldig viktig kamp. Det er såpass mye bra i det vi gjør, at nå skal vi være med å kjempe om medalje. Jeg er stolt. Dette er et byggverk som vi har vært bevist på. Det her kan bli noe, og vi har fått betalt over den jobben vi har gjort over tid, sier Dag-Eilev Fagermo til C More.