Matchvinneren får sparken

ISTANBUL (Dagbladet): - Vil du har mer? spurte Kjell Roar Kaasa Drillo-assistent Lars Tjernås da de falt hverandre om halsen etter kampslutt. Underforstått: Har Vålerenga fortsatt bruk for meg? Men matchvinner Kaasa får neppe ny kontrakt. Og - han er klar over det sjøl.


JUBLET TIL SLUTT: Kjell Roar scoret 3-2-målet og la opp til det siste.

- Vålerenga bestemte allerede i sommer at ingen kontrakter skulle forhandles før en ny hovedtrener er ansatt. Greit nok - jeg respekterer en slik avgjørelse. Men hadde de ment jeg var god nok, så ville de nok fortalt meg at de ønsker å forlenge kontrakten.

- Bittert hvis du ikke får være med på den kvartfinalen du har mye av æren for?

- La meg si det sånn: Når du har vært så delaktig som det jeg var i denne kampen, vil det føles veldig rart hvis jeg ikke får være med.

Kjell Roar Kaasas siste omgang for Vålerenga ble den største og mest betydelige i hele hans fotballkarriere. Han kom rett og slett inn og avgjorde hele greia. Først med 3- 2-målet, der han stupte fram med go'foten.

Deretter med pasningen til John Carew.

- Etter at Knut Henry (Haraldsen) hadde scoret det første ble vi helt ville etter å klare det, sier Kaasa

- Men målet da, mann - si noe om 2- 3?

- Jeg så at keeperen var på vei ut, bare stupte fram og fikk rulla den inn i mål.
- Følelsen var helt ubeskrivelig.

Kjell Roar Kaasa kom inn med mangellapp og gikk av banen med helteglorie. Og sånn kan det gå når du tror på deg sjøl. Og treneren.

- Det var bare å fortsette det samme kjøret, sier Kaasa.

- Men resten av veien skal altså kjøres uten deg?

- Nå får vi nyte dette en stund og være fornøyde med det. Etter at jeg har roet meg ned i noen dager, skal jeg finne ut hva framtida kan bringe, sier Kjell Roar Kaasa.