Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Materazzi erkjenner søster-hets

I intervju med italiensk avis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Marco Materazzi innrømmer litt for litt hva han sa til Zinedine Zidane i forkant av skallingen. Først benektet han påstandene om at han hadde kalt Zidane terrorist, så innrømmet han å ha slengt ut noen fornærmelser - før han i går kveld avviste at fornærmelsene hadde noen med religion, rase eller politikk å gjøre.

Nå røper han hvem fornærmelsene var myntet på: Zidanes søster.

I et intervju med den italienske avisa Corriere della Sera, gjengitt av NTB, får Materazzi spørsmål om hvem fornærmelsene handlet om: Moren eller søsteren. Litt unnvikende svarer Inter-forsvareren slik:

- Jeg lot være å fornærme moren hans.

Og da er det vel bare å bruke elimineringsmetoden.

Zidanes mor ble i går sitert på at hun «ønsket Materazzis baller på et fat» dersom det stemte at hun var i sentrum for fornærmelsene.

Uttalelsen har nådd helt fram til Materazzi selv.  

- Jeg forstår henne. Leser man falske ting i avisene, er det normalt å reagere, sier han til Corriere della Sera.

Leppelesere har for øvrig hevdet at Materazzi sa «alle vet at du er sønn av en terroristhore».

I et radiointervju med BBC i ettermiddag lover Materazzis agent Claudio Vigorelli at FIFA skal få vite alt som ble sagt.

- Han (Materazzi) vil si alt til FIFA i morgen. Personlig synes jeg bare FIFA burde etterforske selve reaksjonen. Vi elsker fotball, og derfor Zinedine Zidane, men reaksjonen hans var helt upassende, sier Vigorelli.

<B>SØSTERHETS:</B> Zinedine Zidane sa i går på fransk fjernsyn at fornærmelsene fra Zidane handlet om hans mor og søster. Materazzi nekter for å ha fornærmet moren - men ikke søsteren.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!