Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Materazzi gir ut bok om VM-nedskallingen

249 mulige forklaringer på hvorfor det klikket for Zidane.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Marco Materazzi går ikke av veien for å gjøre noen ekstra kroner på sommerens mest omtalte nedskalling.

Tidligere i høst medvirket den italienske landslagsspilleren i en reklamefilm for Nike, hvor hardhausen som en levende betongvegg står i mot alt som treffer ham, inkludert en bowlingkule og et monster av en bil.

Filmen skal ha gitt Materazzi pene 300.000 kroner.

Nå har Inter-stopperen gjort forfatter av seg.

Med en bok hvor du kan tippe hva Materazzi sa - og som fikk Zidane til å ende karrieren på tristeste vis.

Denne gangen skal overskuddet boksalget genererer gå til Unicef.


Fornærmet Zidanes søster

I den spøkefull boken titulert «Hva jeg virkelig sa til Zidane», har Materazzi listet opp 249 mulige setninger han kunne ha sagt, inkludert den han virkelig sa, melder nyhetsbyrået ANSA i dag.

ØYEBLIKKET: VMs mest dramatiske øyeblikk - verdenseneren Zidane skaller ned italienske Materazzi i finalen. Nå kan du lese Materazzis nye bok - og tippe på hva det var han egentlig sa i forkant av nedskallingen. Foto:EPA
ØYEBLIKKET: VMs mest dramatiske øyeblikk - verdenseneren Zidane skaller ned italienske Materazzi i finalen. Nå kan du lese Materazzis nye bok - og tippe på hva det var han egentlig sa i forkant av nedskallingen. Foto:EPA Vis mer

Bemerkningene varierer fra «Zidane, hva er det du gjør? Du har ikke tapt kampen, men du har allerede revet av deg alt håret», til «Siden Focault døde har fransk filosofi holdt et lavmål».

Materazzi innrømmet tidligere i høst at de skjebnesvangre ordene hadde fornærmet Zidanes søster.

Så for den nysgjerrige leser er det vel bare å tippe seg fram til resten.

•Din kommentar: Er det uetisk av Materazzi å skrive bok om nedskallingen?

HVA SA JEG?: Marco Materazzi har nå gitt ut bok med mulige forklaringer på hva han sa til Zinedine Zidane før nedskallingen i VM. Men noen endelig innrømmelse lar vente på seg.
<B>HVORFOR SPRAKK DET FOR ZIZOU?:</B> I Marco Materazzis nye bok kan du tippe på hvorfor Zidane ble så sint at det endte med en nedkalling av italieneren.