Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Materazzi lei fredspipeforsøkene med Zidane

Italias Marco Materazzi er lei av de hittil nytteløse forsøkene på forsoning med Zinedine Zidane etter nedskallingen i VM-finalen i juli.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Italias Marco Materazzi er lei av de hittil nytteløse forsøkene på forsoning med Zinedine Zidane etter nedskallingen i VM-finalen i juli.

Zidane ble utvist helt på tampen av overtiden etter å ha plassert skallen sin rett i brystet på Materazzi, angivelig fordi han ble provosert av Materazzis sleivete bemerkninger om søsterens hans.

- Jeg har alltid sagt at jeg er klar til å sette en sluttstrek for hendelsen, og det har jeg også fortalt Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) både skriftlig og muntlig, sa Materazzi i forkant av Italias EM-kvalifiseringskamp mot Ukraina.

- Jeg har prøvd alt for å komme ham i møte, og jeg er gått lei. Spesielt fordi jeg er den som ble skallet ned.

- Om 50 år er det nedskallingen folk vil huske heller enn scoringen jeg laget i finalen, hevdet midtstopperen, som er tilbake i landslaget etter at han ble utestengt i to kamper av FIFA på grunn av det han sa til Zidane.

- Jeg er forespurt av FN om å være en talsmann for dem, og de håper å ordne et møte mellom Zidane og meg. Fint om Zidane møter opp, men i motsatt fall har jeg gjort mitt i forsøket på å slutte fred.

(NTB)

INGEN FORSONING: Marco Materazzi, som fikk Zidane-skallen i brystet, har gitt opp å få kontakt med det franske fotballunderet. Foto: Scanpix/Epa
INGEN FORSONING: Marco Materazzi, som fikk Zidane-skallen i brystet, har gitt opp å få kontakt med det franske fotballunderet. Foto: Scanpix/Epa Vis mer
SJEKK TATOVERINGEN PÅ LÅRET:</B> Marco Materazzi er merket av VM-finalen for livet. Her på trening med det italienske landslaget.