Materazzi skallet ned - igjen!

Har du sett dette før?

(Dagbladet.no): Fjorårets fotball-VM blir blant annet husket for at franske Zinedine Zidane skallet ned Italias Marco Materazzi i finalen - i det som var Zidanes siste landskamp.


I kveld skjedde faktisk akkurat det samme sju minutter ut i Sampdorias møte med Inter, bare med Gennaro Delvecchio i rollen til Zidane.

Ny kommentar fra Materazzi
Også denne gangen var foranledningen at Materazzi slengte med leppa, som en følge av at Delvecchio gikk hardhendt til verks mot Inters keeper.


Delvecchio ble sjølsagt utvist etter nedskallingen, og etterpå var treneren hans, Walter Novellino, lite fornøyd.

- Det finnes ingen unnskyldning for denne typen oppførsel, profesjonelle spillere skal ikke gjøre sånt, sier han til Datasport.it.

Sampdoria kjempet godt også etter at de ble redusert til ti mann, men måtte til slutt gi tapt - 2-0 - for serielederne, som dermed tok sin 14. seier på rad i Serie A.

Zlatan-scoring

Zlatan Ibrahimovic sto for Inters første mål, åtte minutter før pause. 

NOT AGAIN! Inters Marco Materazzi faller bakover etter at han har blitt skallet til av Sampdorias Gennaro Delvecchio - ikke ulikt synet fotballverdenen fikk se under fjorårets fotball-VM. Da med Zinedine Zidane i hovedrollen. Foto: MASSIMO PINCA/SCANPIX
NOT AGAIN! Inters Marco Materazzi faller bakover etter at han har blitt skallet til av Sampdorias Gennaro Delvecchio - ikke ulikt synet fotballverdenen fikk se under fjorårets fotball-VM. Da med Zinedine Zidane i hovedrollen. Foto: MASSIMO PINCA/SCANPIX Vis mer

Ved at han ekspederte Maicons innlegg i nettet, noterte han seg for sin 10. scoring så langt i sesongen.

Svensken var også innblandet, som servitør, da Maicon fastsatte sluttresultatet femten minutter før slutt.

Med kveldens seier, beholder Inter sin 11 poeng store ledelse på Roma, som kommer på besøk søndag.

Materazzi skallet ned - igjen!
Materazzi skallet ned - igjen!
ORIGINALEN: Frankrikes Zinedine Zidane skaller ned Italias Marco Materazzi under VM-finalen 2006.