Materazzi var frekk - fikk ny skalle

Se videoen!

(Dagbladet.no): Hva er det med Marco Materazzi? I VM-finalen fikk den store Italia-stopperen en skalle av Zinedane Zidane, et av de meste omtalte sportsøyeblikkene i 2006.I går kveld svarte også Sampdorias Gennaro Delvecchio med en nikk da Materazzi stormet bort til ham.

Provosert

Sports.it skriver i dag at Delveccio ber om unnskylding overfor alle italienere, men legger til at det var en grunn til at han reagererte som han gjorde.


TV-bildene viser at Materezzi løp bort, gikk tett opptil og brukte munnen mot Delvecchio da Sampdoria-spilleren var sein og taklet Inter-keeperen.

- Selv om jeg ble provosert skulle jeg ikke reagert på den måten, sier Delvecchio.


- Marco har sagt mange ting, han brukte en en ufin tone. Jeg vil helst ikke gå inn på det, men han han innrømmer selv at han provoserte. Dette er min feil, du skal aldri gjøre sånt mot folk, sier Sampdoria-spilleren.

Forsvarte keeperen

Men hva sa Materazzi denne gangen? Mot Zidane innrømmet italieneren at han hetset Zidanes søster, men ikke moren.

Materazzi var frekk - fikk ny skalle


- Jeg forsvarte min lagkamerat. Det må være lov, sier Materazzi om gårsdagens fall der han som i VM-finalen lå på bakken og vridde seg i smerter.

- Han dyttet meg, og jeg falt ikke. Så skallet han meg og jeg falt. Jeg har hatt et godt forhold til Delvecchio.

Ikke alle har et like godt forhold til Materazzi.

Han er kjent som «dyret» i Serie A etter en rekke ville taklinger, og ble omtalt som «farligere med fotballsko enn en psykopat med øks» etter Zidane-skallen i VM.

Materazzi var frekk - fikk ny skalle
VISSE LIKHETER: Situasjonene da Marco Materazzi ble skallet ned av Zinedine Zidane og Gennaro Delvecchio er ikke helt ulike. Foto: SCANPIX.
FØRST UTE: Zinedine Zidane plantet pannebrasken i Marco Materazzis brystkasse under fotball-VM sist sommer.