Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mats Møller Dæhli er på vei til England for å møte Solskjær

Høyaktuell for Cardiff.

GJENFORENES?: I juli 2013 ble Mats Møller Dæhli presentert som ny Molde-spiller før cupkampen mot Mjøndalen på Aker Stadion. I januar 2014 går han trolig til Cardiff, hvor mannen til venstre, Ole Gunnar Solskjær, er manager. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix
GJENFORENES?: I juli 2013 ble Mats Møller Dæhli presentert som ny Molde-spiller før cupkampen mot Mjøndalen på Aker Stadion. I januar 2014 går han trolig til Cardiff, hvor mannen til venstre, Ole Gunnar Solskjær, er manager. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): I går var Magnus Wolff Eikrem i Newcastle for å se sin tidligere sjef Ole Gunnar Solskjær vinne sin første kamp som Cardiff-manager.

Eikrem ble så med Solskjær og resten av spillertroppen i bussen etter kampen, og det ligger i kortene at Cardiff-manageren ønsker å hente sin tidligere elev fra Manchester United og Molde.

Prislappen for Heerenveen-spilleren skal etter det Dagbladet erfarer være på drøyt 20 millioner kroner. Wolff Eikrems kontrakt med den nederlandske klubben varer i utgangspunktet til sommeren 2017.

Møte i kveld Det har også vært en dårlig skjult hemmelighet at Solskjær alltid har hatt sansen for Mats Møller Dæhli. Også han har vært under Solskjærs ledelse i Manchester og Molde.

Søndag er Dæhli på vei til London med et SAS-fly.

Etter det Dagbladet erfarer, skal han møte Ole Gunnar Solskjær i kveld. Den nyansatte manageren sa til Dagbladet i går at han ser på muligheten for å hente sine to tidligere elever, men at ingenting er klart.

Mats Møller Dæhli har kontrakt med Molde ut 2015.

Nå kan det altså bli fortgang i sakene.

Flere signeringer? Solskjær fikk en drømmestart på sin karriere i Cardiff med 2-1-seier over Newcastle i FA-cupen i går. På pressekonferansen etter kampen ønsket han ikke å snakke om eventuelle signeringer, men nå kan det fort bli ytterligere to nordmenn i Cardiff allerede på mandag.

Blant de andre spillerne som allerede har blitt lenket til Solskjærs nye klubb er Ørjan Håskjold Nyland og Wilfried Zaha.

PS! Jim Solbakken er agent for både Wolff Eikrem og Møller Dæhli. I tillegg er han Solskjærs personlige rådgiver. Totalt har Solbakken elleve Molde-spillere på sin klientliste.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media