BIDRO TIL AVGJØRENDE SEIER: Den norske New York Rangers-spilleren Mats Zuccarello bidro til avgjørende Rangers-seier i natt. Foto: AP Photo/NTB Scanpix
BIDRO TIL AVGJØRENDE SEIER: Den norske New York Rangers-spilleren Mats Zuccarello bidro til avgjørende Rangers-seier i natt. Foto: AP Photo/NTB ScanpixVis mer

Mats Zuccarello bidro til avgjørende Rangers-seier

Sikret avansement.

(Dagbladet): Norske Mats Zuccarello Aasen får skryt for en pasning som førte til at Dan Carcillo kunne sende pucken rett i nettet 3,06 minutter ut i midtperioden.

Dermed sørget han for ledelse for New York Rangers i en avgjørende kamp i NHL-sluttspillet mot Philadelphia Flyers i natt.

- En helt utrolig pasning. Dan Carcillo hadde en enkel dag på jobben. Pasningen fra Mats Zuccarello var derimot vakker, skriver SB Nation.

Carcillo har tidligere spilt på Flyers, og flere amerikanske medier bemerker at han ikke gjør seg populær blant sine gamle venner. CBS Sports skriver at man likevel bør sette av noen øyeblikk for å «beundre pasningen fra Zuccarello».

Benoit Pouliot doblet ledelsen for Rangers hjemme i Madison Square Garden drøyt sju minutter senere.

Flyers sørget for at spenningen fremdeles var der da Jason Akeson sendte i vei et slagskudd - men gjestene kom aldri nærmere en utligning.

Det endte altså 2-1 til Rangers - og med norske Zuccarellos hjelp dermed avansement i NHL-sluttspillet. Rangers vant sammenlagt 4-3 i kamper, og er videre til andre runde i Stanley Cup.