Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mats Zuccarello blir i kriserammede Rangers

NHLs transferdeadline har passert.

RANGERS-PROFIL: Mats Zuccarello. FOTO: Kostas Lymperopoulos/CSM/REX/Shutterstock
RANGERS-PROFIL: Mats Zuccarello. FOTO: Kostas Lymperopoulos/CSM/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Transferdeadline i National Hockey League (NHL) har passert, og New York Rangers har fortsatt ikke meldt om noen overgang for Mats Zuccarello.

Norges eneste NHL-spiller blir dermed etter alt og dømme i klubben ut sesongen.

- Det beste for ham er å gjøre det han har lyst til å gjøre, og det er å bli i New York Rangers. Med tanke på å vinne Stanley Cup, hadde det beste vært å bli «tradet», sa Eurosports ekspertkommentator Espen «Shampo» Knutsen da Dagbladet kontaktet ham forut for overgangsfristen mandag.

Den tidligere NHL-spilleren mener at Zuccarello (30) vil få en enda større rolle i New York Rangers, i og med at de har byttet bort flere stjerner.

Det spekuleres også i at han kan komme til å bli kaptein.

Dette ettersom den skadeplagede Ryan McDonagh, mannen som nå innehar vervet, skal være på vei til Tampa Bay Lightning, ifølge ESPN.

Har slitt i NHL

Mest profilert av de som allerede har forlatt Rangers er Rick Nash.

36-åringen, en spiller som seks ganger har blitt tatt ut på NHLs All Star-lag, forsvant til Boston Bruins i bytte mot Ryan Spooner, Ryan Lindgren og Matt Beleske i går. Dette etter en sesong der Rangers har slitt.

Laget står med 27 seire, seks uavgjort og 30 tap så langt. De ligger nest sist i sin avdeling, og skal slite med å nå Stanley Cup.

- Uten en nysatsning, vil de ikke vinne noe neste år heller. Om de går for å ta Stanley Cup-trofeet om fem sesonger, er Mats 36 år, sier Knutsen, og understreker at situasjonen til Zuccarello i stor grad avhenger av hva New York Rangers gjør på overgangsmarkedet.

- Vinn-vinn

Selv sa Mats Zuccarello følgende til VG om sin egen framtid etter kampen mot Detroit Red Wings natt til mandag:

- Jeg håper selvfølgelig jeg er Rangers-spiller (etter overgangsvinduet har stengt), det er ingen som vil bli byttet bort. Men blir jeg byttet bort, ser jeg positivt på det, selvfølgelig. Det er vinn-vinn.

Uttalelsen kom etter et 3-2 tap, og Rangers' syvende strake nederlag på rad.

Dette på tross av at nyervervelsen Ryan Spooner markerte seg med målgivende pasninger på begge scoringene til New York-laget.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!