Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Matt fikk bare en finger i øyet

Donald Duck-skade.

TEGNESERIESKADE: Matt Mitrione fortsatte å slåss etter bruddet i øyehulen. Han sleit naturlig nok med synet underveis i kampen.Foto:   Maddie Meyer/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
TEGNESERIESKADE: Matt Mitrione fortsatte å slåss etter bruddet i øyehulen. Han sleit naturlig nok med synet underveis i kampen.Foto: Maddie Meyer/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det kalles UFC, eller Ultimate Fighting Chamiponship, men etter kampen mellom Matt Mitrione og Travis Browne er det alt annet enn slåssingen det snakkes om. 

Og grunnen er den Donald Duck-liknende skaden Mitrione pådro seg etter at han var blitt stukket i øyet av Browne. To ganger skal Browne ha truffet Mitriones høyre øye, og etter den andre gangen skal kulen ha blitt synlig. 

Etterhvert som kampen skred fram, ble kulen stadig større, skriver danske Ekstrabladet

Men der den danske avisa mener tommelfingertreffene var det som knakk øyehulen, skriver fighting-nettstedet mmafighting.com at det var et rent slag som forårsaket skaden. 

Kampen ble først stoppet da Browne fikk Mitrione i gulvet og landet en serie slag og albuetreff. Da hadde kampen allerede blitt stoppet to ganger på grunn av Brownes fingertreff i Mitriones øye. 

Ifølge mmafighting.com fikk også dommerne kritikk for at Browne ikke ble straffet da han traff med fingeren for andre gang. 

Mitrione var derimot ikke så langt nede etterpå. Til tross for at han ble kjørt rett til sykehuset for å sjekke den fryktelige hevelsen over øyet, slo han fast på sin twitter-konto at fingertreffene hadde en effekt, men at han ble tatt godt vare på av arrangøren. 

I tillegg legger han opp etter tapet mot Browne, om han ikke får fornyet kontrakten som gikk ut etter denne kampen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media