SA UNNSKYLD: Gary Lineker la seg flat etter en bannetabbe av BT Sports under gårsdagens Champions League-sending. Foto: NTB Scanpix
SA UNNSKYLD: Gary Lineker la seg flat etter en bannetabbe av BT Sports under gårsdagens Champions League-sending. Foto: NTB ScanpixVis mer

Måtte beklage da Redknapp-banning ble kringkastet til millioner av TV-seere

Britisk flause.

(Dagbladet): Rettighetene til Champions League er ettertraktet over hele verden, og i Storbritannia er det Sky Sports som har betalt for godbiten de siste årene.

Før denne sesongen betalte imidlertid BT Sports 897 millioner pund (drøyt 11 milliarder kroner) for å vise Champions League-fotball de neste tre sesongene.

Samtidig har kanalen hentet inn en rekke store navn, som Gary Lineker, Steven Gerrard og Ian Wright, som eksperter.

Redknapp-banning Denne uka startet kanalen sine første sendinger fra klubbfotballens gjeveste turnering, men under kampen mellom Dinamo Zagreb og Arsenal i går må det kunne sies at ikke alt gikk helt etter planen.

Da programleder og tidligere storspiller Lineker satte over til reklame i pausen av oppgjøret, dukket nemlig lyden fra en gammel video med Harry Redknapp opp i bakgrunnen, skriver The Independent.

Redknapp-videoen ble kjent for noen år siden fordi den tidligere manageren ble truffet i hodet av en ball midt under opptaket. Reaksjonen hans er å snu seg vekk kameraet, og spørre hvordan den skyldige klarte å treffe ham.

Ringetone Spilleren svarer at han prøvde å sparke ballen i et mål, men at han bommet - og det er da Redknapp kommer opp med ordene som BT Sports seere ble servert i beste sendetid i går:

«You try to kick it in the goal, and you hit me? You've got some fucking brains ain't ya?», sier manageren før han med en svært oppgitt mine snur seg tilbake til kameraet.

Setningen kan oversettes til «Du prøvde å sparke den i målet og så treffer du meg? Du har et jævla hode å tenke med, eller?»

- Jeg vil gjerne unnskylde, det var tydeligvis noen lyder som ikke hørte hjemme som dukket opp før reklamepausen, og vi beklager hvis dere høre banning, sa Lineker etterpå, før han fortsatte å analysere kampen sammen med Steven Gerrard, Ian Wright og Rio Ferdinand.

Ifølge The Independent er det uklart hvordan feilen oppsto, men det spekuleres i at en ansatt i BT Sport kan ha hatt Redknapp-banningen som ringetone på mobilen.

Den originale videoen, som du kan se på Youtube, ble filmet da han var Portsmouth-manager. Det er aldri blitt bekreftet hvem som sparket ballen i hodet på Redknapp.

STYGG I KJEFTEN: Videoklippet med Harry Redknapp ble en klassiker i sosiale medier for noen år siden. Nå har det fått nytt liv. Foto: NTB Scanpix
STYGG I KJEFTEN: Videoklippet med Harry Redknapp ble en klassiker i sosiale medier for noen år siden. Nå har det fått nytt liv. Foto: NTB Scanpix Vis mer