- Måtte din fotballtilværelse bli et sant helvete

Briskebybanden raser mot «Judas André».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet.no): Ifølge Østlendignen skal Ham-Kams Jarl André Storbæk være klar for Vålerenga. Det får Hamar-fansen til å rase.

«Judas Andre kom fra erkefienden Raufoss før 2004 sesongen, og er således vant med å svike klubben sin til fordel for fienden. En gang sviker, alltid en sviker...» skriver Briskebybanden på sin hjemmeside.

Og kommer med følgende «lykkeønskning» til backen:

«Måtte din videre fotballtilværelse bli et sant helvete!»

- Ikke et steg videre

Leder i Briskebybanden, Helge Larsen, sier fansen er svært skuffet.

- Det er bittert at flere av de beste spillerne våre ikke vil være i klubben. Det er greit om du drar til FC København, men ikke til Vålerenga eller Brann. Det er ikke et steg videre i karrieren, sier Larsen til Dagbladet.no.

Med Storbæks overgang til Vålerenga, har ikke klubben bare mistet en sentral spiller, de har også mistet en lokal spiller. Storbæk er fra Ljørdalen ved Trysil.

- Skuffende og bittert

I tillegg forsvinner Hamar-gutten Petter Vaagan Moen til Brann.

- Det beste er å ha mange lokale spillere på laget, men når de sier at de ikke vil være i klubben (Storbæk skal ha avslått nye kontraktsforhandlinger med ett år igjen), er det ingen vits i å ha dem her, mener Larsen.

- Jeg har alltid sett på Jarl André som en hyggelig kar, men det er skuffende og bittert at han ikke vil være i klubben.

- Jeg regner med det ikke akkurat blir trampeklapp når han kommer tilbake til Briskeby med Vålerenga. Mange her misliker Vålerenga, også på grunn av rivaliseringen i ishockey, sier Larsen.

TIL OSLO: Jarl André Storbæk skal være på vei fra Ham-Kam til Vålerenga.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer